Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Celebrity Xploration

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Celebrity Xploration

Ga op reis met de Celebrity Xploration naar de Galapogoseilanden en geniet van de natuur

Cruises met Celebrity Xploration

Sinds 2017 is de Celebrity Xploration toegevoegd aan de expeditie klasse van Celebrity Cruises. De catamaran biedt plaats voor 16 gasten, waardoor er een gezellige sfeer onstaat tussen de passagiers.

Op het schip vindt u buitenhutten en suites die schitterend uitzicht op zee mogelijk maken. De focus van de reis ligt vooral op de flora en fauna van de Galapagoseilanden. Aan boord worden regelmatig door experts boeiende lezingen gegeven over dit onderwerp waardoor u nog meer te weten komt over de bestemming. Hier krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de dagen op zee kunt u gebruik maken van de jacuzzi op het zonneterras of in de lounge genieten van een goed boek of het gezellig maken met uw medepassagiers.

In het restaurant van de Celebrity Xploration kunt u terecht voor een ontbijt-, lunch- of dinerbuffet. Daarnaast worden er regelmatig ook etentjes gehouden in de buitenlucht.

Toon alle aanbiedingen
Celebrity Xploration - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Celebrity Xploration

 • Scheepslengte
  30 m
 • Passagiers
  16
 • Aantal dekken
  3
 • Bouwjaar
  2017

Dekken en hutten - Celebrity Xploration

CardBackground

Buitenhut

max. 218 m²

Badkamer met douche, badjas en haardroger, Hutservice, Minibar, TV, internet, telefoon en kluis, Zithoek, make-up tafel en opbergmogelijkheden, Verschillende kussens, Harde of zachte matrassen, Het gebruik van snorkeluitrusting en wetsuits , WiFi , Kluis

CardBackground

Suite

max. 221 m²

Hutservice, WiFi , Zithoek, make-up tafel en opbergmogelijkheden, TV, internet, telefoon en kluis, Kluis, Badkamer met douche, badjas en haardroger, Het gebruik van snorkeluitrusting en wetsuits , Harde of zachte matrassen, Verschillende kussens, Minibar

Selecteer een dek:

Zonnedek
deck plan