Celebrity Xpedition

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
Celebrity Xpedition

Ontdek de Galapagos Eilanden met de Celebrity Xpedition

Cruises met Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition is met haar relatief kleinere omvang volledig gericht op cruises van en naar de Galapagos Eilanden. Deze excursies met een speciale focus op de natuur creëren een speciale ervaring voor haar reizigers. Om deze ervaring te versterken zijn er mariene biologen en naturalisten aanwezig tijdens de expedities om al uw vragen te beantwoorden. Op de Celebrity Xpedition is ook duikuitrusting aanwezig waardoor u de onderwaterwereld kunt ontdekken.

De keuken van de Celebrity Xpedition serveert verschillende regionale gerechten. Deze omvatten verse vis, zeevruchten en lokaal geteelde groenten van de Galapagoseilanden. De Beach Club is de perfecte plek om de dag met een drankje te eindigen.

De hutten en suites zijn klassiek ingericht en van alle gemakken voorzien. Hierdoor is uw verblijfplaats de perfecte plek om bij te komen van uw dag vol excursies. Geniet daarnaast van het prachtige uitzicht dat u vanuit uw raam of balkonhut heeft.

Toon alle aanbiedingen
Celebrity Xpedition - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Celebrity Xpedition

 • Scheepslengte
  90 m
 • Passagiers
  48
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2004

Dekken en hutten - Celebrity Xpedition

CardBackground

Buitenhut

max. 315 m²

Kluis, Zithoek, kaptafel en vele opbergmogelijkheden, Föhn, badjassen & toiletartikelen, Kluis, Badkamer met douche, Televisie, radio & telefoon (ook te gebruiken bij het boeken van excursies), Air conditioning, Minibar met dagelijks bijgevuld water, 24-uurs roomservice, 110/220AC voltage uitgangen

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 343 m²

Kluis, Kluis, Badkamer met douche, Minibar met dagelijks bijgevuld water, frisdrank en bier, Gratis internettoegang, iPod/iPad docking station, Air conditioning, Föhn, badjassen, slippers en luxe toiletartikelen, Aparte woon- en eetkamer, 110/220AC voltage uitgangen, Televisie & telefoon (ook te gebruiken bij het boeken van excursies), 24-uurs roomservice, Lichaamsverzorging- en hygiëne artikelen, Eigen veranda met jacuzzi

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 6 Sunrise
deck plan

Tips voor Celebrity Xpedition cruises

Celebrity Xpedition

De Celebrity Xpedition is een van de schepen van de vloot van de fascinerende rederij Celebrity Cruises. De Celebrity Xpedition is zoals haar naam al zegt, een expeditie schip. Dit schip beschikt over zes dekken waar 96 passagiers over verspreid kunnen worden. In totaal gaan er 68 bemanningsleden mee. De lengte van het schip is een ruime 90 meter en de breedte valt op 13 meter. Dit fantastische schip kan door haar kleinere lengte en breedte havens bezoeken die de grote schepen niet kunnen bezoeken. De Celebrity Xpedition maakt vooral reizen naar de Galapagos Eilanden. De Celebrity Xpedition werd op 15 juni 2011 voor het eerst ontscheept. Het schip is op zichzelf geen cruise schip maar een mega-jacht schip. Alle 98 passagiers hebben tijdens een Celebrity Xpedition cruise keuze uit zeven soorten hutten. De passagiers hebben keuze uit Ocean View hutten en verscheidene soorten suites.

Veel te beleven op en buiten de mega-jacht

De Galapagos Eilanden staan helemaal in het teken van Charles Darwin, de bedenker van de evolutie theorie. Tijdens een diner is het dan ook erg aan te raden om het Darwin’s Restaurant te bezoeken. Casual genieten van een flexibel menu terwijl er praatjes kunnen worden gemakat met de natuurgidsen van het schip. Daarnaast kan er ook de Blue Finch Bar bezocht worden, tel de dagelijkse activiteiten hierbij op en geniet van spectaculaire uitzichten vanuit de Blue Finch Bar. De Blue Finch bar is gelokaliseerd op het Panorama Deck. Toch meer willen genieten? Ga dan naar het Sunrise Deck, dit dek is uitgerust met een jacuzzi, een sauna en een zonnebadplaats.

De Galapagos Eilanden

De Galapagoseilanden is een groep van 14 grotere en meer dan 100 kleine tot zeer kleine eiland. De groep van eilanden ligt verspreid en kan worden gevonden op zo een 1.000 km van de westkust van Zuid-Amerika. Dit kan ook gevonden worden in het westen van de Stille Zuidzee. Officieel behoren de Galapagoseilanden tot het kleine Zuid-Amerikaanse landje van Ecuador. Vijf van de grootste eilandjes zijn bewoond. De vele eilanden zijn perfect voor een Galapagos cruise. De bevolking van de eilandjes is in de afgelopen jaren toegenomen tot een kleine 30.000. Het is erg interessant om de Galapagoseilanden te bezoeken, want de enige manier om informatie te krijgen over de eilanden is door het zelf echt te bezoeken.  

toon minder