Dreamlines logo

Carnival Fantasy

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Carnival Fantasy

Op de Carnival Fantasy kunt u zowel genieten van uw rust als activiteiten doen

Cruises met Carnival Fantasy

Sinds de oplevering van de Carnival Fantasy hebben al ontzettend veel passagiers kunnen genieten van dit schip. De Carnival Fantasy is uitgerust met alle moderne gemakken. Geniet bijvoorbeeld van ontspanning bij “Serenity Adult-Only Retreat” waar zoals de naam al doet vermoeden, alleen volwassen kunnen komen. Voor de ultieme spanning aan boord kan er altijd genoten worden van rust in de prachtige Spa Carnival. De spanning kan ontdekt worden bij Carnival WaterWorks, het waterpark aan boord met een Twister glijbaan.

De Carnival Fantasy beschik over enkele van de nieuwste eet- en drinkgelegenheden, precies zoals u wilt: in de open lucht. Guy’s Burger Joint serveert klassieke hamburgers terwijl Bluelguana Cantina de heerlijkste taco’s heeft klaar staan. RedFrog Rum Bar en Bluelguana Tequila Bar zijn er om de avond af te sluiten onder het genot van een heerlijke borrel.

Alles is aanwezig op de Carnival Fantasy om de ultieme cruise ervaring te beleven.

Toon alle aanbiedingen
Carnival Fantasy - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
Kengetal
Verstuur

Feiten & cijfers - Carnival Fantasy

 • Scheepslengte
  260 m
 • Passagiers
  2056
 • Aantal dekken
  10
 • Bouwjaar
  1990

Dekken en hutten - Carnival Fantasy

CardBackground

Binnenhut

max. 216 m²

Kluis, Kluis, Kasten, Badjassen, Telefoon & TV, Minibar, Bureau en stoel, Airconditioning, Hoge kwaliteit beddengoed, Badkamer met douche en föhn

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 420 m²

Airconditioning, Hoge kwaliteit beddengoed, Badkamer met douche en föhn, Telefoon & TV, Bureau en stoel, Kluis, Badjassen, Kasten, Minibar, Kluis

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 423 m²

Luxueuze toiletartikelen, Airconditioning, Hoge kwaliteit beddengoed, Minibar, Kluis, Kluis, Kasten, Inloopkast met kaptafel en stoel, Badjassen, Bureau en stoel, Telefoon & TV, Badkamer met douche, jacuzzi, bidet, dubbele wastafel & föhn

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 14 Sun
deck plan

Tips voor Carnival Fantasy cruises

De Carnival Fantasy behoort tot de vloot van de rederij Carnival Cruise Line. Deze wereldberoemde rederij staat bekend om haar fantastische middel- en grote cruises naar de meest fantastische plaatsen in de wereld. De Carnival Fantasy is het allereerste schip uit de Fantasty-Klasse van de rederij. Andere schepen uit deze vloot zijn de Ecstasy, Sensation, Fascination, Imagination, Inspiration, Elation en de Paradise. De Carnival Fantasy werd in het jaar 1990 voor het eerst in dienst genomen. Dit maakt de Carnival Fantasy tevens het oudste schip van de rederij dat nog in vaart is. Het is gebouwd in Helsinki en is in 2008 volledig gerenoveerd. De Carnival Fantasy heeft een ongelofelijke lengte van 261 meter en is 31 meter breed. Dit fantastische schip heeft een passagierscapaciteit van maar liefst 2.056 en kan tegelijkertijd 920 bemanningsleden meenemen. Al deze bemanningsleden aan boord van het schip staan voor luxe, comfort en gezelligheid voor elke passagier.

Culinair genieten op de Carnival Fantasy

Op de Carnival Fantasy is het eten een van de belangrijkste onderwerpen van de dag. Er zijn dan aan boord van de Carnival Fantasy heel veel soorten restaurants vanuit de hele wereld. Bijvoorbeeld de Mongolian Work, het Lido Restaurant, de Sea Brunch of The Taste Bar. In alle cafes en restaurants aan boord zijn alleen de allerbeste chef-koks bezig met het bereiden van de meest lekkere en culinaire gerechten. In sommige keukens van de restaurants is het zelfs mogelijk om mee te kijken hoe de chef-koks de culinaire gerechten bereiden. Alle gerechten, drankjes of hapjes zijn ook op roomservice te bestellen.

Een prachtige cruise tussen de palmen

De Carnival Fantasy is een schip dat vooral naar fantasierijke en zonnige gebieden vaart. De rederij Carnival Cruise Line heeft een fantastisch repertoire als het aankomt op bestemmingen. De Carnival Fantasy vaart daardoor naar bijvoorbeeld Cozumel, de Caraïben, Nassau en nog veel meer bestemmingen.

toon minder