Win een ticket voor ‘The Art of Banksy’: Voorwaarden voor deelname

Wat kunt u winnen?

Tickets voor de kunstexpositie ‘The Art of Banksy’, die plaats zal vinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam tussen 18 juni en 30 september 2016.

Hoe kunt u winnen?

Like onze post over de Banksy expositie op onze facebook fanpagina voor 24 juni. De winnaars worden bekendgemaakt tussen 27 juni en 30 juni 2016 op www.dreamlines.nl/the-art-of-banksy. De winnaars worden gecontacteerd via facebook. De tickets worden tevens verstuurd naar het e-mailadres van de winnaars.

Deelname en winstvoorwaarden

Deelname is mogelijk voor ieder natuurlijk persoon die niet is uitgesloten van deelname vanwege de volgende genoemde redenen. Niet toegestaan is deelname door minderjarigen en medewerkers van Dreamlines GmbH (Dreamlines Netherlands B.V.) en hun familieleden. Een gewonnen prijs kan alleen in natura worden voltooid. Een uitbetaling van de waarde van de prijs is uitgesloten. De winkansen worden niet beïnvloed door het boeken van een cruisevakantie. De beslissing is definitief. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de te winnen prijs.

Verwerking van gegevens in het kader van deelname en toestemming

Bij deelname aan de winactie van Dreamlines Netherlands B.V. geeft u toestemming voor het gebruiken van uw gegevens voor de elektronische verwerking van de winactie. Uw gegevens worden verzameld en gebruikt als doeleinden voor de deelname van de winactie. Een overdracht van uw gegevens aan derden vindt niet plaats, met uitzondering van de volgende bepalingen in het geval van een winstclaim. Wij hebben het recht, maar niet de plicht, persoonlijk identificeerbare informatie (naam en adres) van de winnaar/winnares in verkorte vorm (bijv. ‘’Jennifer B. uit Amsterdam’’), samen met portretten te publiceren. Deze publicatie over uw overwinning is alleen mogelijk op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter indien nodig te rechtvaardigen. Houdt er rekening mee dat de gegevens worden opgeslagen voor een aantal exploitanten van sociale netwerken (bijvoorbeeld Facebook) buiten de Europese Unie en dat hier een lager niveau van gegevensbescherming gehanteerd wordt. De gegevens van de winnaar/winnares zijn ook nodig voor kennisgeving van de prijs en toekenning van de winst en blijven hiervoor bestemd waarbij de gegevens bij ons worden opgeslagen. U kunt uw toestemming om gegevens te verwerken in het kader van de winactie te allen tijde intrekken. In het geval van annulering worden uw gegevens onmiddellijk verwijderd. In het geval van annulering voor het bekend maken van de winnaar/winnares, kan men helaas niet meer deelnamen aan de winactie. Stuur uw herroeping dan naar: [email protected]Door deel te nemen aan deze winactie gaat u akkoord met alle hierboven genoemde voorwaarden voor deze winactie. Deze voorwaarden gelden als bindend.Indien enige bepalingen van deze voorwaarden ongeldig zijn, zal dit geen invloed hebben op de rechtsgeldigheid en de effectiviteit van de deelname van de overige bepalingen.