Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Jongerencruises

Op zoek naar een avontuurlijke cruise met leeftijdsgenoten?

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
275 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
Zoeken terugzetten
We konden geen cruises vinden die aan uw criteria voldoen
minder filters = meer resultaten
Zoeken terugzetten
Of neem direct contact met ons op. We helpen u graag!

Onze top aanbiedingen

Jongerencruises

Bent u tussen de 18 en 35 jaar en wilt u graag met leeftijdsgenoten op reis? In dat geval bent u bij Dreamlines aan het juiste adres. Wij hebben een speciale selectie van cruises die helemaal aansluiten op uw wensen. Tijdens een van deze jongerencruises zult u een vakantie vol spanning en sensatie beleven voor een passende prijs. Beleef de vakantie van uw leven en overtuig uzelf om een jongerencruise te maken.

Ontdek de wereld tijdens een jongerencruise

Of u nu droomt van de Middellandse Zee, Azië of Noord-Amerika, met de jongerencruises van Dreamlines kunt u naar de mooiste bestemmingen van de wereld reizen. Dreamlines biedt u de beste aanbiedingen voor een onvergetelijke cruise aan. Door samen te werken met de beste rederijen ter wereld, kunnen we u werkelijk altijd het beste van het beste bieden. Als gast aan boord van een van de jongerencruises zult u werkelijk geen moment het gevoel hebben dat u te veel betaald. De uitmuntende service aan boord geeft u het gevoel dat u deel uitmaakt van een koninklijke familie.

Avontuur op jongerencruises

Naast alle culinaire verleidingen aan boord, kunnen de gasten van een jongerencruise altijd kiezen uit een grote variatie aan activiteiten. Deze vakantie geeft u de mogelijkheid om helemaal optimaal te genieten, omdat u aan boord volledig verwend wordt. De service aan boord wordt compleet rondom u ingericht. U bepaalt natuurlijk zelf wat u eet en drinkt en wanneer nodig staat er altijd iemand voor u klaar. De schepen zijn uitgerust met gezellige barretjes en indrukwekkende clubs, waar u uw avonden door kunt brengen. Ga dus voor een compleet avontuur op een van onze jongerencruises.