MS Amadeus Princess

MS Amadeus Princess

Uitstekende service aan boord van het MS Amadeus Princess

Cruises met MS Amadeus Princess

Het concept aan boord van het schip MS Amadeus Princess is luxe. Zo hebben bijvoorbeeld alle buitenhutten aan boord een groot raam. Vanuit dit prachtige raam kan worden genoten van de rivieren ofwel de landschappen die voorbijtrekken tijdens een prachtige reis. Sommige hutten aan boord hebben zelfs een Frans balkon en een groot raam. Het Frans balkon zorgt er voor dat er nog niet iets beter genoten kan worden van de mooie plaatjes.

De hutten aan boord hebben een fantastisch bed wat zorgt voor een goede nachtrust. De openbare ruimtes aan boord van het schip zijn zeer uitgebreid en pompeus ontworpen. Om te beginnen, de ingang van het schip is ontzettend mooi.

Op het panoramadek staan vele ligstoelen om te ontspannen in de zon met een goed boek of een lekker drankje. Er is ook een zwembad om even af te koelen en daarna weer verder te lezen. Aan boord van het schip is ook een spa aanwezig met een zeer professioneel team voor de beste behandelingen om weer helemaal tot rust te komen.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  110 m
 • Passagiers
  160
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2006

MS Amadeus Princess Aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen voor dit schip

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

MS Amadeus Princess Dekplan


Selecteer een dek 
MS Amadeus Princess Sun

MS Amadeus Princess Hutten


Buitenhut
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 1
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Bureau met stoel
 • Kluis
 • Badkamer met douche
 • Televisie en telefoon
 • Kledingkast
 • Minibar
Minimale hut oppervlakte : 15 m²

MS Amadeus Princess Hutten


Selecteer een hut 

Buitenhut

Beschrijving

Hutten

De elegante MS Amadeus Princess staat bekend om zijn indrukwekkende lobby, luxe interieurs en hutten met grote panoramische ramen. Een meerderheid van de buitenhutten aan boord beschikken over een frans balkon zodat u kunt genieten van het landschap. De luxueus ingerichte suites op het Mozart dek zijn elk 22 m² groot en bieden verschillende voordelen.

Eten en drinken

In het panoramische restaurant kunt u dagelijks komen genieten van eersteklas gerechten. MS Amadeus Princess biedt 5 maaltijden per dag aan: een buffet-ontbijt, lunch, afternoontea, diner en een middernachtssnack. Bij de lunch en het diner wordt er hoge kwaliteit wijn geschonken, waarover de bemanning u graag adviseert. Op het Mozart Dek is een elegante bar te vinden, waar u met een verfrissende cocktail kan genieten van het prachtige uitzicht.

Entertainment en activiteiten

Overdag kunt u op het zonnedek genieten van het uitzicht vanaf een van de vele ligstoelen, golfen op de putting matten, mee doen met een schaakspel of een drankje drinken in de Lido Bar. Aan boord is er een internetcafe en een bibliotheek. Voor een glamoreuze avond kunt u uw haren laten stijlen bij de kapper.

Wellness

De 110 meter lange MS Amadeus Princess biedt een aantal wellness-opties voor u. Geniet van de sauna, jacuzzi of laat u masseren in de spa. Een andere optie is om te gaan sporten in de fitnessruimte.

Kledingvoorschriften

Aan boord van Amadeus Brilliant hangt een ongedwongen en gezellige sfeer. Dit betekent dat u comfortabele kleding mee kunt nemen. We raden wel aan om stevige schoenen mee te nemen voor de excursies aan wal.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 2006
 • Lengte: 110 m
 • Tonnage: 1.566
 • Snelheid: 13 knopen
 • Diepgang: 1,30 m
 • Aantal dekken: 4
 • Passagiers: 160
 • Taal aan boord: Duits
 • Valuta aan boord: Euro, CHF, USD
 • Internet draadloos: Tegen betaling

MS Amadeus Princess klantbeoordelingen

8.3 / 10
Zeer goed
Gebaseerd op 1 klantbeoordelingen
Beoordelingen
Uitstekend (8.5+)
0
Zeer goed (7-8.5)
1
Goed (4.5-7)
0
Redelijk (3-4.5)
0
Gemiddeld (1-3)
0
Klantbeoordelingen
Schepen
10.0 / 10
Hut
10.0 / 10
Dineren
10.0 / 10
Excursies
4.0 / 10
Diensten
8.0 / 10
Sport
8.0 / 10
Entertainment
8.0 / 10
1 Beoordelingen
Sorteren op:
60 - 69 jaar
08 juni 2017
8.3 / 10
8.3 / 10
08 juni 2017
Paul N.
60 - 69 jaar
Geniet van de prachtige steden aan de Donau vanaf Boedapest
stelontspannendverscheiden
1. Algehele indruk prima. 2. Vriendelijk en competent personeel, bijzonder onze "Johanna" die heel hard heeft gewerkt om iedereen zoveel mogelijk te informeren en bij te staan. 3. Stipte uitvoering van alle geplande activiteiten. 4. Aangename maar niet opdringerige entertainment (bravo voor Fifi en Ruslan). 5. De keuken verdient een extra pluim, zowel de gerechten zelf als de organisatie in de zaal: een sterrenrestaurant waardig
volgende punten zijn geen kritiek maar opmerkingen om uw aanbod nog beter te maken: 1. het feit dat de meeste andere passagiers in groepen zaten (één Amerikaanse en 2 Hebreeuwse, er waren maar 4 individuele koppels aan boord) was minder gezellig; niemand was daar op voorbereid en alle info werd in het Engels, Duits en het Hebreeuws gegeven en afgeroepen, een beetje vervelend. 2. de WIFI was een ramp; daar 5€ per dag extra voor aanrekenen is overdreven gezien het slecht functioneren: er was bvb geen signaal op het sundeck en er moest om de haverklap opnieuw worden ingelogd. 3. de excursies zijn te kort en te oppervlakkig; bvb van Lintz hebben we niet veel gezien, wel heeft de gids ons veel fotootjes getoond, maar die kan je thuis ook bekijken; Wenen was zeer beperkt (hoe kan het ook anders op die korte tijd) en was dan nog gepland op een zondag (gesloten winkels, mis in de kathedraal...)

Buitenhut Cat. B-1
ruim (voor een kajuit), net, mooi ingericht, veel opbergmogelijkheden