Grandeur of the Seas

Cruises met Grandeur of the Seas

Uitleg sterrenclassificatie
Onze sterrenclassificatiesysteem is gebaseerd op de kennis van onze cruise experts en de algemene informatie die aangeleverd is door de rederijen.

De Grandeur of the Seas biedt vele opties aan activiteiten. Er is een prachtige klimmuur en het is ook mogelijk om op het schip gebruik te maken van een renbaan. Voor de indoor sporters is het mogelijk om gebruik te maken van de state-of-the-art fitness center, waar ook groepslessen gevolgd kunnen worden in Aerobics, Kickboks en Yoga. Naast al deze sportieve activiteiten is het ook mogelijk om te genieten van heerlijke behandelingen in de Vitality Spa.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  279 m
 • Passagiers
  2446
 • Aantal dekken
  11
 • Bouwjaar
  1996

Grandeur of the Seas Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Grandeur of the Seas Dekplan


Selecteer een dek 


Grandeur of the Seas Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 2, 3, 4
Bezetting : 4
Voorzieningen:
 • Badkamer
Hut oppervlakte : 12,5 m²

Grandeur of the Seas Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Cabines

Aan boord van de Grandeur of the Seas kunt u tussen binnen cabines, buitencabines, balkoncabines en verscheidene suites kiezen. Alle cabines zijn comfortabel ingericht, zo dat u eigenlijk nooit meer weg wilt.

Eten en drinken

De gehele dag wachten diverse restaurants, cafés en bars op uw bezoek. Ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis en beleef het beste van wat de keukens in de wereld te bieden hebben.

Entertainment

U zult zich zeker niet vervelen aan boord! Laat u zich in het theater door spectaculaire shows fascineren of test uw geluk in het casino. Als u het liever wat rustiger aan doet, kunt u genieten in de talrijke bars. Kinderen en tieners op de juiste plek in het zogenoemde Adventure Ocean. Hier wordt veel actie en plezier aangeboden.

Wellness en fitness

Het spa-en fitnesscentrum kunt u zowel in vorm blijven als eens helemaal uitgebreid te ontspannen. Op de joggingbaan kunt u genieten van een intensieve training of test uw klimkwaliteiten op de klimwand aan boord van het schip.

Winkelen

Zowel sieraden als ook kleding, parfum en souvenirs kunt u kopen in de boetieks aan boord.

Dress Code

Tijdens de cruise kunt u overdag sportieve en casual kleding dragen. Voor de avondprogramma’s kunt u casual kleding dragen, maar ook wordt er geadviseerd om elegante en feestelijke kleding mee te nemen, afhankelijk van de activiteiten. Voor excursies aan wal worden comfortabele schoenen aanbevolen.

Opmerking voor reizen met kinderen

Wanneer u met de Liberty of the Seas reist worden alle passagiers onder de leeftijd van 18 als minderjarige beschouwd. Ook jong volwassen tussen de 18 en 21 jaar hebben een toezicht nodig van een verzorgende ouder.

Schip gegevens

 • Inbedrijfstelling: 1996
 • Gerenoveerd: 2001
 • Tonnage: 73817 BRT
 • Snelheid: 22 Knopen
 • Aantal dekken: 11
 • Passagiers: 2446
 • Personeel: 760
 • Taal aan boord: Engels
 • Valuta aan boord: USD
 • Internet aan boord: Internetcafe, tegen betaling

Grandeur of the Seas

De Grandeur of the Seas is een van de schepen van de rederij Royal Caribbean International. Royal Caribbean International staat bekend om haar mooie oceaancruises. De Grandeur of the Seas is een schip dat behoort tot de Vision-Klasse van Royal Caribbean International. Andere schepen die tot deze klasse behoren zijn de Enchantment, Legend, Splendour, Rhapsody en de Vision of the Seas. Het buitengewoon lange schip, met haar lengte van maar liefst 264 kan 2.435 passagiers meenemen aan boord. Verder zijn er ook 765 bemanningsleden aanwezig op het schip.

Dineer grandioos aan boord van de Grandeur of the Seas

De Grandeur of the Seas heeft vele opties wat betreft het dineren, het schip heeft veel verschillende restaurants. Het belangrijkste restaurant is de Main Dining Room. In dit restaurants zijn de beste chef-koks van de wereld de hele dag bezig met het bereiden van de lekkerste en meest culinaire gerechten. Het is tevens mogelijk om te zien hoe de chef-koks deze gerechten bereiden in de open keuken van het restaurant.

Kids en Family

Zelfs de kinderen kunnen op de Grandeur of the Seas genieten van een geweldige tijd. Zo is er een Adventure Ocean Youth Program, waar de kinderen veel kunnen leren. Daarnaast zijn er speciale teen-only areas op het schip aanwezig.

Een wonderlijke cruise vanuit Baltimore met de Grandeur of the Seas

Royal Caribbean International organiseert jaarlijks honderden cruises van en naar prachtige gebieden in de wereld. Zo ook de Grandeur of the Seas. Zij heeft een enorm portfolio aan bestemmingen. Cruise bijvoorbeeld naar het prachtige Maryland, vanuit het unieke Baltimore of naar de wonderlijke Bahama’s.