Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

AIDA cara

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
AIDAcara

Kom aan boord van de AIDAcara en ontdek haar mooiste bestemmingen

Cruises met AIDA cara

De AIDAcara biedt ruimte voor rond 1180 passagiers en is tevens het eerste schip van de AIDA collectie. Dat is natuurlijk extra bijzonder en vandaar nodigen wij u uit aan deze belevenis deel te nemen. Op dit schip heeft u de keuze uit vier verschillende huttypen. De binnenhut, buitenhut, balkonhut en de suite bieden u een aangenaam comfort tijdens uw reis.

Na een bezoek aan uw hut kunt u de 11 dekken van het schip verkennen en een kijkje nemen in het Wellness center. Ervaar de drie verschillende sauna’s, heerlijke spabehandelingen of breng een bezoekje aan de haarstylist.

Actievelingen kunnen een potje golfen met de golf simulator of gebruik maken van het volleybal- en basketbalveld. Ook uw kinderen kunnen zich in de kidsclub helemaal uitleven waarna u met de hele familie kunt genieten van een bijzonder spektakel in het theater.

's Avonds heeft u de keuze uit maar liefst drie verschillende restaurants met zalige gerechten in verschillende thema’s. Als u na het eten nog energie overhoudt kunt u onder het genot van alcoholische versnaperingen de avond afsluiten in diverse bars aan boord van de AIDAcara.

Toon alle aanbiedingen
AIDA cara - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Aanvraag verzenden

Feiten & cijfers - AIDA cara

 • Scheepslengte
  193 m
 • Passagiers
  1180
 • Aantal dekken
  11
 • Bouwjaar
  1996

Dekken en hutten - AIDA cara

CardBackground

Binnenhut

max. 00 m²
Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 413,5 m²
Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 217 m²
Toon meer
CardBackground

Suite

max. 00 m²
Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 11
deck plan

Tips voor AIDA cara cruises

De AIDAcara is het eerste schip van AIDA Cruises en is gebouwd in 1996. Vroeger heette het schip AIDA. Toen de vloot van AIDA Cruises werd uitgebreid, kreeg het schip echter de huidige naam AIDAcara.

Luxe accommodaties aan boord van de AIDAcara

Aan boord van de AIDAcara heeft u de keuze uit negen hut categorieën. Al deze hutten zijn goed uitgerust waardoor u zich hoe dan ook op uw gemak voelt. Dus of u nu voor een binnenhut kiest, een buitenhut met een raam, een balkonhut om lekker in het zonnetje te zitten of een luxe suite die tot wel 55 vierkante meter groot kunnen zijn, de AIDAcara stelt niet teleur.

Dineren op de AIDAcara

Na een lange dag van leuke dingen doen moet u ook dineren. De restaurants, en bistro’s op de AIDAcara bieden een grote variëteit aan maaltijden. Zo kunt u in het Calypso restaurant elke avond van een nieuw thema genieten en in het wereld restaurant ‘Selection’ is er altijd wel iets wat u lekker vindt.

Bestemmingen

De AIDAcara is voornamelijk te vinden in het prachtige natuurlandschap van Noord-Europa. Verder vaart het schip langs de West-Europese kust en maakt het wereldcruises langs de mooiste bestemmingen zoals Indonesië, Australië en het Middellandse Zeegebied.

toon minder