Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19
tot wel
-16%

Cruisereizen

Boek uw cruisevakantie bij Dreamlines en profiteer van de beste prijzen!

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
275 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
Holland America Line
MSC Cruises
AIDA Cruises
Royal Caribbean
Costa Cruises
Zoeken terugzetten

Cruisereizen

Verken de wereld per schip.

Cruisereizen worden steeds populairder. Een van de redenen hiervoor is dat je in korte tijd veel landen kunt bezoeken met een cruise. Daarnaast zijn de cruiseschepen steeds luxer en bieden ze entertainment voor jong en oud. Bent u al overtuigt om een cruise te maken? Fantastisch! Maar dan bent u er nog niet. Dan moet u nog kiezen waar u heen wilt. Gelukkig is er voor ieder wat wils. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om naar de witte stranden van de Caribbean te varen of naar de Canarische Eilanden. Als u liever de ruige natuur in Noorwegen wilt verkennen of over de zonnige Middellandse Zee wilt varen is dat uiteraard ook een optie.

Genieten in alle luxe

Aan boord van een cruiseschip is er altijd veel te doen alhoewel dit wel afhankelijk is van het schip en de rederij. Dit is natuurlijk ook nodig wanneer u zich soms meerdere dagen op zee bevindt. Zo hebben sommige schepen zelfs een 4D bioscoop, Formule 1 simulatoren, escape room, maar ook bibliotheken en zelfs parken aan boord. Met andere woorden, ze hebben voor ieder wat wils. Tijdens de cruisereizen zorgt het personeel van het schip dat u zich thuis voelt aan boord. Op veel schepen staat het personeel zelfs 24 uur per dag voor u klaar zodat ze u maximaal comfort kunnen bieden.

Cruisen is voor alle leeftijden

Vroeger zag je vooral 55-plussers op cruisereizen, maar tegenwoordig is het ook steeds gebruikelijker om een cruisevakantie te boeken met bijvoorbeeld je geliefde of je gezin. De sfeer op een cruise is een hele belevenis en de meeste mensen kunnen na hun eerste cruise niet meer wachten om de volgende cruisereis te boeken.

De keuze bij Dreamlines

Bij Dreamlines proberen wij u zoveel mogelijk in uw behoefte voorzien. De keuze bij ons is dan ook groot. Wij bieden veel rederijen aan, waaronder Holland America Line, MSC Cruises, AIDA Cruises, Royal Caribbean en Costa Cruises. Deze rederijen hebben allemaal een breed aanbod aan vaarroutes waardoor er altijd genoeg keuzemogelijkheden zijn. Maar pas op! Als u één keer meegevaren heeft op een cruise is de verleiding groot om de volgende keer weer een cruisereis te boeken.