Celebrity Edge – Ontworpen om de toekomst achter te laten

Toen Celebrity Edge oorspronkelijk in de winter van 2018 werd gelanceerd, voer het luxueuze cruiseschip eerst over de kristalheldere wateren van het Caribisch gebied. Ze maakte haar Europese terugkeer de lente daarna en wekte daarmee veel cruisefanaten op, omdat nog nooit eerder zo’n prachtig schip in de Middellandse Zee was gezien. Haar zus, Celebrity Apex, zal in april 2020 ook koers zetten naar de Middellandse Zee.

Onze collega, Josh, had het geluk om aan boord te stappen van de Celebrity Edge. Het schip is de nieuwste toevoeging aan de vloot cruiseschepen van Celebrity Cruises en het eerste Edge-klasse schip van de premium cruiselijn. Hier is wat informatie over Celebrity Edge en haar spelveranderende functies, evenals zijn indrukken tijdens de cruise.

Een stralend, nieuw cruiseschip

De Celebrity Edge is een ongelooflijk staaltje techniek en straalt een gevoel van moderniteit uit dat u bij andere uitvoeringen nog niet gezien heeft. Met zoveel vrije ruimte dat u zich nooit claustrofobisch voelt en hutten zo ruim en comfortabel dat u vergeet dat u weg van huis bent, is ze een cruiseschip als geen ander. Het schip heeft zelfs een bewegende bar! De Celebrity Edge is echt iets speciaals.”

KAPITEIN in de spotlight

Kapitein Kate McCue

Elk Celebrity-cruiseschip is speciaal voor mij, net zoals elk kind voor zijn moeder is.”

Fun Facts
Eerste Amerikaanse vrouw die het bevel voert over een megacruiseschip
Eerste cruise: vierdaagse reis op de Bahama’s met haar gezin
Reist met haar Elf Sphynx-kat Bug Naked

Werk geschiedenis
2015-2018: commandant van Celebrity Summit
2018-2019: commandant officier van Celebrity Equinox
Vanaf 2019: commandant officier van Celebrity Edge
Werkte met Disney Cruise Lines en Royal Caribbean International

Royale hutten op Celebrity Edge

Van binnenhutten tot chique suites, Celebrity Edge biedt ruime accommodaties die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Uw comfort is binnen handbereik met een speciale gadget die u kunt gebruiken om de lichten aan te passen, de temperatuur te regelen en de jaloezieën op het balkon te openen en te sluiten. De grootte van de binnenhutten en de buitenhutten met zeezicht zijn indrukwekkend. Inclusief de voorzieningen, zoals smart-tv, 24-uurs roomservice en luxe beddengoed, is de service die u ontvangt in deze hutten gelijk aan wat u zou verwachten in balkonhutten, mét 19 vierkante meter ruimte. De balkons zelf zijn groot en hebben een sluitraam dat de wind en regen buiten houdt.

De stralende ster van Celebrity Edge is de Sky Suite, met een indrukwekkende 28 vierkante meter aan ruimte en een balkon van 9 vierkante meter. Als u gewend bent aan comfort en gemak, zijn deze suites speciaal voor u gemaakt. De kamerhoge ramen en glazen schuifdeur die naar het hoge balkon leiden, vervagen de scheiding tussen de suite en de zee. Deze optische illusie vergroot visueel het gebied van de leefruimte. Bovendien bieden deze suites een handvol privileges, waaronder flessen water in de suite, een welkomstfles champagne, een persoonlijke butler, toegang tot The Retreat met een privézwembad en een exclusieve lounge én de mogelijkheid om te dineren in het privérestaurant Luminae.

Heerlijke eetgelegenheden op Celebrity Edge

De restaurants aan boord van Celebrity Edge zijn net zo speciaal als het cruiseschip zelf. Of u nu klaar bent voor ontbijt, lunch of diner, u kunt altijd naar dek 14 gaan voor een 24-uurs buffet. De buffetopties zijn heerlijk divers: kleurrijke salades, de meest verse zeevruchten, sappig fruit, steaks gegrild recht voor uw ogen, verrukkelijke desserts en nog veel meer! Het buffet biedt ook thema-avonden, zoals een avond ter ere van de Japanse keuken. Drink wat misosoep, verras je smaakpapillen met verse sashimi en geniet van kommen noedels.

Naast het buffet van het schip biedt Celebrity Edge vier gratis restaurants. Alle vier zijn stijlvol ontworpen en bieden eersteklas service naast culinaire wonderen! Denk aan: sappige sint-jakobsschelpen, verse zalmtartaar, vlam gegrilde steaks, boterachtige kreeft en alles om uw vingers bij af te likken! U kunt van tevoren een tafel reserveren voor het tijdstip dat u het beste uitkomt, of wanneer u boekt, u kunt gewoon aangeven dat u tijdens een bepaalde shift wilt dineren. Als u op zoek bent naar iets anders, biedt Celebrity Edge ook alternatieve restaurants, zoals Mast Grill voor gegrilde lekkernijen bij het zwembad of Eden Café voor verse hapjes.

Verukkelijk vermaak op Celebrity Edge

Celebrity Edge bruist van de entertainment. Als de zon schijnt, kunt u ontspannen aan het zwembad met een fruitige cocktail in de hand, lekker sportief gaan trainen of uzelf trakteren op een massage in de spa. Zodra de sterren aan de hemel staan, organiseert de cruiselijn toneelvoorstellingen en wilde feesten.

Terwijl Josh aan boord was, organiseerde Celebrity Edge een silent disco.

Ik kreeg een koptelefoon bij binnenkomst, waardoor je de muziek hoort. Iedereen luistert en danst mee op dezelfde deuntjes, maar als je ze eenmaal uitdoet, is de kamer helemaal stil! Het zou absoluut een geinig gezicht zijn voor iedereen die langs komt.”

Verder valt er veel te winnen in het casino bij de fruitmachines, poker-games en roulette draaien! Ook is het heerlijk vertoeven bij de openluchtbioscoop. Films worden in de late namiddag in de tuin op het open dek geprojecteerd.

Hoogtepunten van Celebrity Edge

Dit is waar Celebrity Edge zich onderscheidt van andere cruiseschepen:

The Magic Carpet: dit multifunctionele bewegende platform is het eerste in de branche dat naar een hoogte van 13 verdiepingen boven zeeniveau stijgt. Dankzij het Magic Carpet zweeft u over de open oceaan. Geniet van het adembenemende uitzicht met uw favoriete drankje in de hand terwijl muzikanten meespelen op het ritme van de golven.

Rooftop Garden: een park op zakformaat op het open dek; overdag een openluchtbioscoop; ’s nachts, party platform!

Eden Restaurant: met zijn open keukenontwerp kunt u precies zien hoe uw gerechten worden bereid. Hier dineren gaat gepaard met een magische uitvoering met acrobaten, zangers en dansers. Van pan-aangebraden eendenborst tot zilte oesters, het menu is  zeer divers. Dineren in het Eden Restaurant is echter niet gratis, en een reservering moet apart worden gemaakt.

Highlights Celebrity Edge

Intrigerende routes met Celebrity Cruises

Celebrity Edge zal de warme wateren van het Caribisch gebied bevaren wanneer het winter is op het noordelijk halfrond. Ze gaat echter voor de zomer terug naar de Middellandse Zee in Europa. Celebrity Edge vaart tussen de oogverblindende juweeltjes van de Middellandse Zee: Italië, Montenegro, Kroatië, Griekenland en meer!

Als u klaar bent voor het avontuur van uw leven aan boord van de Celebrity Edge, blader dan door onze onverslaanbare cruise-deals. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boeken, bel dan onze vriendelijke cruise specialisten op 020 220 41 41.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *