Poedelnaakt over de oceaan

DREAMLINES.nl presenteert de buitengewoonste themacruises van nudisten- tot Star Wars-cruises.

Amsterdam, 31 juli 2015 – Oceaancruises voor gelijkgestemden:

Het wordt steeds meer een trend. Speciale cruises voor nudisten of op maat gemaakte oceaancruises voor de gay community – om bepaalde doelgroepen te bereiken, bruist het van de creativiteit. Het cruiseportaal www.DREAMLINES.nl presenteert de acht interessantste afvaarten tot de winter van 2016.

0gnIRCkPcPBbjSEbztglTn-aF1ZVtxvWSaIjFv8OjjQ

Star Wars Day (c) Disney Cruise Line

Buitenaardse ontmoetingen – Star Wars groet u!

May the force be with you – en al uw medereiziger! Terwijl Mickey Mouse en Donald Duck stamgasten zijn op de schepen van Disney Cruise Line, arrangeert de rederij bij een Caraïbische cruise vanaf begin 2016 ook ontmoetingen met personages uit de ruimte. Bij Star Wars Day bezoeken Darth Vader, R2D2 of koningin Amidala voor het eerst de oceaan! De feesten, kinderprogramma’s en maaltijden zijn ook buitengewoon. Op het witte doek wordt de nieuwe Episode Vll getoond. De 8-daagse West-Caribbean cruise met de Disney Fantasy is bij DREAMLINES.nl te boeken vanaf €997,- per persoon.

Broadway aan boord – Musical klanken in de Caraïben

Royal Caribbean International haalt Broadway naar de ‘’Oasis of the Seas’’: Tijdens een Oost Caraïbische cruise met het grootste schip ter wereld, wordt de legendarische Broadway musical CATS uitgevoerd. Ook kunnen passagiers genieten van spectaculaire water- en acrobatiekshows, kunstschaatsshows maar ook van cabaretiers onder de open hemel. Daarnaast schepen filmfiguren van DreamWorks Animation Studios in: u kunt samen met Shrek of personages uit Bioscoopfilm Madagaskar poseren. Deze 8-daagse cruise met vertrek en aankomst in Fort Lauderdale vertrekt op 28 november 2015. Bij DREAMLINES.nl kunt u deze cruise al boeken vanaf €958,- per persoon.

C2EdbRknTEehA77T1xVW0Ws7jMY0_g_dwK9cmTQozj4

LA to Mexico Halloween Cruise (c) Atlantis Events

Wees lekker jezelf – Gay-cruise op de NaviGAYtor of the Seas

Op 23 januari 2016 vertrekt vanuit Fort Lauderdale het schip ‘Navigator of the Seas’ voor een gay-only cruise. In Nederland zal de winter op zijn hoogtepunt zijn, maar op deze cruise zal het erg warm worden. Deze cruise is georganiseerd door Atlantis Events en wordt volledig aangepast aan de behoeften van de doelgroep. Het schip doet verschillende bestemmingen aan. Dit zijn Haïti, de Kaaimaneilanden, het eiland Roatan en het Mexicaanse Cozumel. Naast deze prachtige bestemmingen, kunt u zich ook prima vermaken op het schip. Er zullen grote georganiseerde feesten zijn die de vroege uurtjes halen en de activiteiten die het schip te bieden heeft, zijn ook van hoge kwaliteit. De grootste shows met de beste artiesten, zangers en cabaretiers uit de gay-community zullen op het schip te zien zijn. Laat de pret maar beginnen!

Dresscode adamskostuum – Cruisen met de billen bloot

Het schip ´Celebrity Constellation´ vaart op 6 februari 2016 gedurende 10 dagen door het Caraïbisch gebied. U hoeft op deze prachtige cruise geen volle koffer mee te nemen; deze cruise is een speciale naturistencruise. Deze blootboot vaart vanuit Fort Lauderdale naar Fort de France op Martinique waar u het Caraïbisch Carnaval kunt vieren. U kunt hier meedoen aan de optocht of langs de kant kijken naar de marcherende fanfares. Zorg dat er in uw koffer in ieder geval iets roodkleurigs zit. Het thema van het carnaval is ´The Red Devils´ en iedereen zal tijdens deze dagen rode kleding dragen. Ook zal u met het schip nog Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, de Turks & Caicos Eilanden en de Bahama’s aandoen. Tijdens de cruise zijn er ook een aantal zeedagen. Op deze dagen kunt u optimaal genieten van de luxe op het schip en de frisse wind door uw haren.

6EJK7cg7VhvfvLwSC9tsRqlNJB5OipERy_fnvJBRgGc

Cycle Camp (c) TUI Cruises

Een cruise als trainingskamp – Fiets cruise naar de Canarische Eilanden

Deze cruise is niet bestemd voor bankhangers: De gasten van ‘’Mein Schiff 4’’ fietsen ongeveer 400 kilometer bij een buitengewone reis naar de Canarische Eilanden en Madeira. Vanaf 15 november 2015 is er het 8-daagse Cycle Camp concept van TUI Cruises die in iedere bestemmingshaven een nieuwe wieleretappe aanbiedt. Hierbij worden de wielrenners door meerdere professionals en een team van monteurs vergezeld. Deze sportieve cruise is te boeken vanaf €1048,- per persoon. Het tourpakket kost €299,- per persoon.

vy1pWpNTyDsdXep9bFsqGhldqDqmtuoADcEMiFUw1mM

Rio de Janeiro (c) shutterstock_Celso Diniz

Dans de samba – Carnaval cruise naar Rio

De ‘’Celebrity Infinity’’ van rederij Celebrity cruises zal in het begin van 2016 op een tweeweekse reis naar het grootste carnavalsfeest van de wereld vertrekken. Het schip vertrekt op 31 januari 2016 vanuit Buenos Aires en is in meerdere havens van Brazilië te gast. In Rio de Janeiro maakt het schip een tussenstop van drie dagen. Gasten hebben toegang tot een exclusieve tribune, waarvan ze de samba-parade kunnen bekijken. Aan boord is er natuurlijk ook feest met samba danseressen en Latijnse muziek. Deze cruise is helaas al uitverkocht, maar carnaval liefhebbers niet getreurd: DREAMLINES.nl biedt namelijk meer afvaarten aan, naar Rio de Janeiro tijdens carnaval!

Neem een kijkje in een andere keuken – Erotische avonturen op een ‘’swinger’’ cruise

In Nederland ‘’swingen’’ koppels er vrolijk op los en op 29 november 2015 kunnen koppels zich aan boord van de ‘’Celebrity Silhouette’’ een week lang uitleven en hun horizon verbreden. Deze cruise vertrekt uit Fort Lauderdale richting de zonnige Caraïben. Achtereenvolgens zal het schip naar Casa de Campo en Samana in de Dominicaanse Republiek varen en naar Labadee in Haïti om vervolgens weer terug te keren naar de vertrekhaven.

vtVmIxFHHoqHvrtBtc6KW-e3kFx0eleww8KXf18xKg4

Insignia (c) Oceania Cruises

181 Dagen op zee – De langste cruise van het jaar

Het luxe cruiseschip ‘’Insignia’’ van Oceania Cruises vertrok op 8 juli 2015 in Miami op de langste cruise van het jaar en zal in totaal vier continenten bezoeken. De reis gaat langs de oostkust van de Verenigde Staten, over de Atlantische Oceaan naar de Noordzee, de Middellandse Zee en door het Suezkanaal richting Zuidoost-Azië. Tenslotte zal het schip over de Indische oceaan varen, langs Kaap de Goede Hoop en de Caraïben richting de vertrekhaven in Miami. Deze afvaart had een prijskaartje vanaf €39.419,- per persoon.

Over DREAMLINES

DREAMLINES is de snelst groeiende cruisespecialist van Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van 36 rederijen tegen de beste prijzen. Op DREAMLINES.nl worden meer dan 30.000 cruises aangeboden, variërend van 3-daagse cruises tot wereldreizen en trans-Atlantische cruises. Het enthousiaste team van 20 Nederlandse cruise consultants is 365 dagen per jaar bereikbaar via [email protected] of 020 220 41 41 om cruisevakanties tot in de puntjes te verzorgen! DREAMLINES is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en geassocieerd lid van de Cruise Line International Association Netherlands (CLIA) en heeft het certificaat ‘S@fer’ shopping’ van TÜV SÜD. Klanten zijn zeer tevreden met de service van DREAMLINES en geven het een score van 4,07 uit 5 punten. DREAMLINES is marktleider in Duitsland en heeft kantoren in Amsterdam, Duitsland, Frankrijk, Italië, Rusland, Australië en Brazilië.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *