The best of cruising

Het moment dat je aan boord stapt op een van deze cruiseschepen, is er waarschijnlijk maar één woord dat uit je mond komt: WAUW! Tegenwoordig ontstaan er steeds meer technologische snufjes. Cruiseschepen hebben een flink aantal vierkante kilometers waarop een enorme diversiteit aan technologie aanwezig is. Maar wat zijn de schepen waar je nu echt naar uit kan kijken als je het boekt? DREAMLINES heeft een lijst samengesteld met de beste schepen.

MS Rotterdam
Het MS Rotterdam van de Holland America Line is een prachtig schip om je vakantie op door te brengen. Niet alleen omdat de naam van het schip een van de mooiste steden van Nederland is, maar ook omdat alles aan boord een en al klasse is. Het in 1997 in bedrijf gestelde schip heeft fantastische faciliteiten, zoals de Queen’s Show Lounge, Club HAL of een van de Wellness ruimtes. Deze faciliteiten gaan hand in hand met de waanzinnige bestemmingen van het MS Rotterdam.

Norwegian Epic
De Norwegian Epic doet volgens veel mensen eer aan haar naam. Het is 2010 in bedrijf gestelde schip staat hoog in het vaandel onder veel cruisers. Met haar perfecte ‘Ristorantes’ en ‘Clubs’ is er genoeg om van te genieten op het schip. Tevens is de Norwegian Epic bekend om haar Epic theater met enorm goede showprogramma’s, waar ook de Blue Man Group optreedt. De ervaring op dit schip wordt tegenwoordig niet meer met ‘wauw’ beschreven maar met Epic.

Allure of the Seas
De Allure of the Seas is het enige schip van Royal Caribbean International op de lijst. Het is 2010 in bedrijf gestelde schip is een van de grootste van schepen van de wereld. Veel reizigers hebben geen woorden om dit schip te beschrijven. Aan boord van dit schip voel je je als een echte royalty. En dan hebben we de entertainment activiteiten nog niet genoemd, waar Royal Caribbean International in het algemeen bekend om staat. De Allure of the Seas is een echt entertaintmentwonder! Aan boord hoef je je zeker niet te vervelen met alle activiteiten en entertainment.

MSC Preziosa
De MSC Preziosa is een elegant schip die vaart onder de vlag van MSC Cruises. Het pas recent in bedrijf gestelde schip, namelijk 2013, staat al erg hoog op het lijstje van veel cruisers. Niet alleen om de bestemmingen en de faciliteiten aan boord van dit schip, maar ook om de ervaring die dit schip je mee geeft zodra je er weer vanaf stapt.

MS Koningsdam
Het MS Koningsdam van de Holland America Line is het tweede schip van deze rederij op de lijst. Het nog niet eens in bedrijf gestelde schip heeft nu al naam gemaakt. Op het MS Koningsdam is het mogelijk om te genieten van rust in het Typische Amerikaanse coffeehouse. Tevens heeft de MS Koningsdam naast een enorme diversiteit aan faciliteiten een samenwerking met Microsoft, waar Windows informatieve en technologische tips aanbiedt. Dit schip is koninklijk en geeft dit gevoel over aan haar passagiers.

Celebrity Silhouette
De Celebrity Silhouette is het vlaggenschip van Celebrity Cruises. Het in 2011 in bedrijf gestelde schip is zowaar nog lang niet oud, maar mag al genieten van de meest fantastische technische en innovatieve snufjes. Het schip heeft een Celebrity iLounge dat uitgerust is met de nieuwste Apple-producten. Op dit schip staat vervelen niet in het woordenboek. Er is altijd iets te doen. Het schip heeft een 2000 vierkante meter groot grasveld, veel zwembaden, animatieprogramma’s en zelfs workshops. De Silhouette zal u verwennen als een echte Celebrity.

Norwegian Getaway
De Norwegian Getaway is het tweede schip op de lijst van Norwegian Cruise Line. Het schip is in 2014 in bedrijf gesteld. De Norwegian Getaway heeft innovatieve activiteiten aan boord. Het Waterfront concept, waarbij je buiten op het dek eet, maakt veel indruk op alle passagiers. Tegelijk is er erg veel te beleven, zijn er veel verschillende restaurants, bars en zelf een wijnproeverij. De sporters kunnen ontspannen in het zwembad, fitnesscentrum of zelfs op de golfsimulator. Dit schip is precies wat je nodig hebt om er even tussenuit te gaan.

MSC Fantasia
Het tweede schip in de lijst van MSC Cruises. De MSC Fantasia biedt de kans om op een van de grootste gebouwde schepen van Europa mee te varen. Het luxueuze schip heeft veel nieuwe faciliteiten waar gebruik gemaakt van kan worden op het schip. Zo kan er genoten worden van de lekkerste wijntjes in bars, terwijl je kunt genieten van het geweldige uitzicht. Zit je toch liever binnen, dan is er de mogelijkheid om de 4D-bioscoop te bezoeken. Er past maar een woord bij dit schip en dat is fantastisch en zeker geen fantasie.

Zelf een ervaring meegemaakt op een van deze fantastische schepen of op een ander schip? Laat het ons weten via de opmerkingensectie op de website, Twitter of Facebook!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *