De top 10 beste bars op zee!

Tegenwoordig investeren rederijen steeds meer geld in het ontwikkelen van innovatieve vormen van vermaak aan boord van de cruiseschepen zodat er van verveling geen sprake is. Zo ook op het gebied van bars en lounges! Robots die cocktails serveren? Een bar van ijs met een temperatuur onder de -8 °C? Een biertje in een bewegende bar? In de cruise wereld is alles mogelijk! Ontdek onze selectie van beste bars aan boord van de cruiseschepen en kies uw volgende vakantie!

1. ROYAL CARIBBEAN: RISING TIDE BAR
Te bewonderen aan boord van: Allure of the Seas en Oasis of the Seas.

Voor wie? Voor degenen die niet op één plek willen blijven!

Shots drinken in een lift, lijkt dat u een interessante ervaring? Royal Caribbean ging de uitdaging aan en slaagde met vlag en wimpel! Aan boord van de Royal Caribbean schepen beweegt de Rising Tide Bar langzaam tussen drie dekken van het schip op en neer, net als een lift! Geniet van een heerlijk drankje terwijl u de Royal Promenade en Central Park bewondert, het hart van de Allure of the Seas en de Oasis of the Seas. De “rit” duurt ongeveer 20 minuten.

2. ROYAL CARIBBEAN: BIONIC BAR

Te bewonderen aan boord van: Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Harmony of the Seas en de Symphony of the Seas.

Voor wie? Liefhebbers van nieuwe technologieën!

Royal Caribbean’s schepen van de Quantum-klasse beginnen aan een futuristische conceptbar: je wordt bediend door een robot! Het is heel simpel, u bestelt en een gerobotiseerde arm maakt uw cocktail klaar terwijl u wacht.

3. MSC CRUISES: SPORTS BAR

Te bewonderen aan boord van: MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Splendida en MSC Fantasia.

Voor wie? Voor de fans die geen wedstrijd willen missen, zelfs niet op zee!

Deze bar is meer dan alleen een plek om tijdens het cruisen voetbalwedstrijden te kijken, de MSC Sports Bar en zijn ongedwongen sfeer bieden tevens de mogelijkheid om te bowlen! Televisies zijn er in overvloed en er worden live sportwedstrijden vanuit de hele wereld uitgezonden.

4. CELEBRITY CRUISES: MARTINI BAR & CRUSH

Te bewonderen aan boord van: Celebrity Eclipse, Celebrity Infinity, Celebrity Millennium, Celebrity Reflection, Celebrity Summit, Celebrity Solstice, Celebrity Constellation.

Voor wie? Voor liefhebbers van heerlijke cocktails in elegante sfeer!

Celebrity Cruises blijft niet achter op het gebied van innovatie. De rederij heeft het concept van de martinibar op zee nieuw leven ingeblazen. Ervaren bartenders maken de lekkerste cocktails voor u klaar terwijl ze de gekste trucen uithalen tijdens het bereiden van uw drankje. Je moet het zien om te geloven! Zo heeft u niet alleen een smakelijke cocktail, maar ook spectaculair entertainment! Wat betreft de sfeer, kunt u een chique en verfijnde ambiance verwachten waar u heerlijk kunt relaxen na een dag op zee of op land.

5. CARNIVAL CRUISE LINE: ALCHEMY BAR

Te bewonderen aan boord van: heel veel Carnival schepen, waaronder de Carnival Conquest, Carnival Glory en Carnival Pride.

Voor wie? Voor degenen die graag een excuus willen om te drinken: het is goed voor de gezondheid!

Dit is een wel heel bijzondere bar die zijn ontwerp ontleent aan de oude apotheken. De Alchemy Bars aan boord van de Carnival Cruise Line schepen transformeren barmannen naar echte alchemisten! Ze zijn verkleed als laboratoriumassistenten die hun drankjes bereiden in een soort laboratorium. Op het menu staan gepassioneerde drankjes (Martini Seduction), stimulerende elixers (Spice Chipotle Pineapple Martini) en therapeutische cocktails (Curative Peach Cosmopolitan). “Een drankje per dag houdt de dokter weg”, zeggen ze toch altijd? Als laboranten de drankjes maken, moet dit wel waar zijn!

6. NORWEGIAN CRUISE LINE: SVEDKA & INNISKILLIN ICE BAR

Te bewonderen aan boord van: Norwegian Epic, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway.

Voor wie? Voor avonturiers die de kou kunnen weerstaan!

Is het is te warm in het Caribisch gebied? Bij Norwegian Cruise Line kunt u lekker afkoelen na een dag op het strand! U heeft misschien al eens gehoord van de ijsbars die in veel landen bestaan, maar wist u dat dit concept ook op zee bestaat? Op sommige Norwegian schepen kunnen avontuurlijke bezoekers die zijn voorbereid op een temperatuur van -8 °C genieten van heerlijke cocktails aan boord van de Svedka & Inniskillin Ice Bar. De omgeving bootst een ijsgrot na met prachtige lichten die doen denken aan het noorderlicht.

7. CUNARD: GOLDEN LION PUB

Te bewonderen aan boord van: Queen Mary 2 en Queen Elizabeth.

Voor wie? Voor als u nostalgisch bent naar het Verenigd Koninkrijk.

Bent u in een nieuwe stad meteen op zoek naar de beste Engelse pub? Een uitgebreid ontbijt met worstjes en witte bonen schrikt u niet af? Is bier absoluut uw favoriete drankje? Zoek dan niet verder, u heeft de ideale bar gevonden op zee! Met de sfeer van een echte Engelse pub, kunt u bij de Golden Lion Pub genieten van heerlijke Fish & Chips op open zee.

8. CELEBRITY CRUISES: THE MAGIC CARPET

Te bewonderen aan boord van: Celebrity Edge.

Voor wie ? Voor degenen die van verandering van uitzicht houden.

Het nieuwe revolutionaire schip van Celebrity Cruises, dat in december 2018 wordt gelanceerd, heeft een mobiel platform aan de buitenkant van het schip: de Magic Carpet. Dit is een platform dat verticaal tussen de dekken beweegt en dus voortdurend van locatie verandert. Wanneer het Magic Carpet op dek 14 bij het zwembad parkeert, functioneert het als een levendige bar waar u kunt genieten van een cocktail, live muziek én een adembenemend uitzicht!

9. PRINCESS CRUISES: SEAVIEW BAR

Te bewonderen aan boord van: Royal Princess en Regal Princess.

Voor wie? Voor degenen die geen moment het mooie uitzicht willen missen.

Wellicht heeft u al eens gehoord van de beroemde SeaWalk? Een wandelpromenade met glazen bodem waardoor u de prachtige oceaan onder uw voeten ziet? Als assistent van de promenade biedt de bar SeaView een schitterend uitzicht op de golven. Deze bar is omgeven door glazen muren en heeft ook een glazen bodem! Ontspan met een tropische cocktail terwijl u achteroverleunt en de show bewondert die elke middag en avond door de barmannen wordt opgevoerd.

10. CELEBRITY CRUISES: SUNSET BAR
Te bewonderen aan boord van: Celebrity Eclipse, Celebrity Infinity, Celebrity Equinox, Celebrity Millennium, Celebrity Reflection, Celebrity Summit, Celebrity Silhouette, Celebrity Solstice en Celebrity Constellation.

Voor wie? Voor de liefhebbers van frisse lucht en een vleugje romantiek.

Een spectaculair uitzicht in een informele maar toch chique sfeer. Als de avond begint gaat u naar de Sunset Bar om de zonsondergang te bekijken. Natuurlijk geniet u ondertussen van een heerlijk glas wijn en het altijd adembenemende uitzicht op zee. De Sunset Bar is een geweldige plek om te ontspannen in de buitenlucht met uw partner of andere reisgenoten.

Volg onze blog en onze Facebook-pagina voor meer informatie over de wereld van cruisen!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *