„Zijn we er al?“ – Cruisen voor families

Als u denkt dat cruisen alleen voor volwassenen is, heeft u het mis! Al jarenlang richten grote rederijen zich op het organiseren van fantastische cruises voor alle leeftijden. Er is nog nooit een betere tijd geweest om te cruisen met de hele familie. Wij hebben de beste rederijen voor een familiecruise voor u op een rijtje gezet.

Disney Cruise Line

Kinderen vermaken is het absolute doel van Disney Cruise Line. Van het design van het schip tot aan de feestjes en activiteiten voor de kleintjes: alles aan boord is zo georganiseerd om enthousiasme, fantasie en verwondering bij de kinderen op te wekken. Elke cruise zijn er tientallen getrainde Disney figuren aanwezig zodat uw kinderen hun grote idool kunnen ontmoeten. Zij organiseren de hele dag door diverse activiteiten voor kinderen en tieners van 3 maanden tot 17 jaar oud en alles volledig in Disney stijl!

De schepen van Disney Cruise Line zijn zo kindvriendelijk dat ze bijna een heel dek hebben toegewijd aan speel- en leergebieden voor kinderen met activiteiten zoals shows, kunst- en animatiesessies, wetenschappelijke experimenten en meer. De rest van het gezin kan ook meedoen met familie activiteiten zoals basketbalwedstrijden, tekenlessen, trivia-wedstrijden, vertoningen van Disney-films en backstage theatertours. Met Disney Cruise Line reist u gegarandeerd in een sprookje.

Royal Caribbean

Royal Caribbean is geschikt voor cruiseliefhebbers van alle leeftijden. Dankzij het grote aanbod aan entertainment voor zowel kinderen als volwassenen, zijn cruises aan boord van de Royal Caribbean schepen uitermate geschikt voor families. Zo zijn er diverse activiteiten waar het hele gezin aan kan deelnemen, maar ook zijn er speciaal ontworpen programma’s om de kinderen te vermaken met leuke en leerzame activiteiten, zoals het Adventure Ocean Youth Program.

De fantastische zwembaden, waterparken en openlucht filmvoorstellingen aan boord van de schepen zullen u en uw familie een spetterende tijd bezorgen. Ook zijn er op de nieuwere schepen Adventure Science Labs waar kinderen in de schoenen kunnen staan van een echte wetenschapper en hun eigen experimenten kunnen uitvoeren. De kleine waaghalzen kunnen hun geluk op met de hoogste glijbaan op zee: de Ultimate Abyss of met lasertag, de Zip Line of de Rock Climbing Wall.

Carnival Cruise Line

Met hun slogan ‘The Fun Ships’ is Carnival Cruise Lines dé rederij voor kindvriendelijk cruisen met een schip vol leuke activiteiten, sportprogramma’s en entertainment waar het hele gezin van kan genieten. Denk aan disco feestjes, familie speurtochten, karaoke, spelshows en er zijn zelfs moeder-dochter spa behandelingen beschikbaar op havendagen. Kinderen met een liefde voor water kunnen genieten van de meest spannende wateractiviteiten op de markt bij Carnival’s eigen aquapark WaterWorks. De actieve jongeren kunnen hun geluk op bij de Sportsquare met een scala aan sportfaciliteiten zoals multifunctionele sportvelden, touwenparcours, minigolf en meer! Bovendien biedt Carnival Cruise Line leuke clubs voor verschillende leeftijdsgroepen zodat de kinderen in een mum van tijd vrienden zullen maken.

Wacht niet langer en vind uw familiecruise hier!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *