Norwegian Cruise Lines’ grootste schip tot nu toe! De Norwegian Bliss!

De rederij Norwegian Cruise Line staat bekend om ‘Freestyle Cruising’. Dit betekent dat u niet verplicht bent om op vaste tijden te dineren of tot een speciale dresscode. Hiermee wil Norwegian Cruise Line het reizen met haar cruiseschepen zo comfortabel en aangenaam mogelijk maken voor haar reizigers. Dit is ook het doel van Norwegian’s nieuwste en grootste schip: de Norwegian Bliss!

Het schip

De Norwegian Bliss is met haar lengte van 324 meter, 20 dekken, een tonnage van 168,028 BRT en ruimte voor 4004 passagiers het grootste schip van Norwegian Cruise Line tot nu toe. Het schip zal uiteindelijk varen naar Alaska vanuit Seattle, Miami en New York. Hiermee wordt de Norwegian Bliss het grootste cruise schip dat vaart in Alaska.

Wat te doen op de Norwegian Bliss

Aan boord van de Norwegian Bliss is genoeg te beleven. Door het ruime aanbod aan activiteiten en entertainment bent u ervan verzekert dat u zich niet zult gaan vervelen tijdens uw reis met dit schip. De Norwegian Bliss zal u het gevoel geven alsof u zich op een mega resort bevindt. Het schip beschikt over de grootste kartbaan op zee, van maar liefst twee dekken hoog. Hier kunt u het opnemen tegen andere reizigers en de snelste racetijd neer zetten. Daarnaast kunt u de strijd aangaan met lasergamen op het een speciaal ontworpen terrein om de competitie uitdagend te maken. Het terrein bevindt zich in de openlucht waardoor de lasers een speciaal effect zullen gaan geven in de nacht. Het Aqua park met een glijbaan die boven de zee hangt, verschillende activiteiten voor kinderen, en een spa voor volwassenen, zullen de dag compleet maken. Daarnaast kunt u de met een Tony award bekroonde musical Jersey Boys zien op het schip.

        

Eten en drinken

Op de Norwegian Bliss vindt u vele hoogstandjes op het gebied van eten. Zo kunt u op het schip verschillende internationale keukens proeven. Zo kunt u de Japanse keuken proberen bij Teppanyaki, chique dineren met een goed wijntje bij het Franse restaurant Le Bistro, taco’s het bij het Mexicaanse restaurant Los Lobos en echte Italiaanse pasta en pizza eten bij La Cucina. Daarnaast vindt u een bakker, ijskraam en steakhouse aan boord. Ook voor cocktails, wijn, bier of non-alcoholische dranken bent u bij Norwegian Cruise Line op het juiste schip. De gezellige sfeer van bijvoorbeeld de wijnbar, bierbrouwerij of mojito bar nodigen u uit om bij te kletsen of nieuwe mensen te ontmoeten.

Wilt u de Norwegian Bliss zelf ervaren? Bekijk dan hier al het aanbod van cruises met de Norwegian Bliss!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *