Verleg uw grenzen en ontdek nieuwe plekken!

Cruises zijn geweldig en locaties zoals het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa en de Caribbean zijn overduidelijk prachtige bestemmingen die u gezien moet hebben! Heeft u deze prachtlocaties al gezien en wilt u iets nieuws? Kijk dan naar een van de volgende bestemmingen! Deze plekken worden relatief minder vaak bezocht, maar zijn tevens toplocaties waar u uw ogen kunt uitkijken.

Frans-Polynesië

Frans-Polynesië is een adembenemend gebied dat in zijn totale oppervlakte groter is dan heel Europa. Polynesië betekent letterlijk veel eilanden, wat een zeer toepasselijke naam is voor een eilandengroep met meer dan 1000 eilanden. U zult hier een ongeëvenaarde natuur aantreffen met een zeer gevarieerd landschap. De indrukwekkende natuur reikt van hoge groene bergtoppen tot witte stranden en van helderblauwe zeeën tot prehistorische tempels. Naast bekendere locaties zoals Hawaï, zijn bijvoorbeeld ook de Cookeilanden hier te vinden. Op de Cookeilanden krijgt u de mogelijkheid om te ontspannen bij de ongelooflijke blauwe lagunes of op zoek te gaan naar exotische diersoorten. Daarnaast kunt u de kracht van het water bewonderen bij de 135 meter hoge Fautaua-waterval in Tahiti.

Wilt u Frans-Polynesië ontdekken? Klik dan hier om alle afvaarten te bekijken!

Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden in Afrika zijn de ideale plek om volledig tot rust te komen. Deze tien eilanden bieden een ideale vakantieplek waar u kunt genieten van een goed boek op het witte strand van Sal of een wandeling kan maken door de groene bergen van Santo Antão. Op het grootste eiland, namelijk Santiago eiland, kunt u kennis maken met de Portugese-Afrikaanse cultuur, de bevolking ontmoeten en genieten van de lokale cuisine. Verder kunt u meer te weten komen over de rijke geschiedenis van Mindelo, dit is de culturele hoofdstad van São Vincente. Daarnaast kunt u van de overheerlijke wijn genieten, waarvan de druiven in verse lava binnen de hoofdkrater van de vulkaan worden verbouwd. Kortom, zal een bezoek aan Kaapverdië zeker niet tegenvallen.

Om de adembenemende cruises naar Kaapverdië te bekijken klikt u hier!

Noordpool

De Noordpool is een locatie waarvan niet iedereen zou verwachten dat er langs gevaren kan worden. Dit fascinerende stuk land is op een veilige manier te bewonderen met een van de verschillende cruises die hier langs gaan. Deze schepen zijn uitermate goed uitgerust voor de robuuste weersomstandigheden en wilde wateren. Reis af naar de Noordpool en bewonder de adembenemende ijsmassa’s en fjorden waaruit het land bestaat. Daarnaast worden er interessante lezingen gehouden over allerlei toepasselijke onderwerpen, zoals het klimaat, de geschiedenis, de dieren en meer. Tevens zult u hier de prachtige walvissen, walrussen en ijsberen in hun natuurlijke habitat aantreffen. Ga een stap verder en ervaar een onvergetelijk cruise.

Durft u de uitdaging aan? Klik dan hier voor geselecteerde cruises naar de Noordpool!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *