De Norwegian Pearl komt naar Nederland!

Er is goed nieuws naar voren gekomen tijdens de aankondiging van de vaarroutes van Norwegian Cruise Line voor 2019 en 2020. De rederij heeft bekend gemaakt dat het zesde schip van Norwegian Cruise Line naar Europese wateren komt. De Norwegian Pearl zal vanaf de zomer van 2019 Europa gaan verkennen met onder andere afvaarten vanaf Amsterdam.

Het schip

De Norwegian Pearl is gebouwd in 2006 en behoort tot de Jewel klasse. Het schip is met haar lengte van 295 meter, breedte van 33 meter, hoogte van 12 dekken en capaciteit van 2400 passagiers een parel van een schip en zal een onvergetelijke impressie achterlaten.

Restaurants en bars

Op de Norwegian Pearl zullen uw smaakpapillen altijd verrast worden. Op dit schip is een enorme variatie te vinden in het eten en drinken dat wordt aangeboden. Mocht u zin hebben in iets Frans, Italiaans, Braziliaans of Aziatisch, de keuze is oneindig aan boord van de Norwegian Pearl. Uitstekende voorbeelden zijn Le Bistro met Franse specialiteiten, Lotus Garden voor de Oosterse cuisine en Cagney’s Steakhouse voor een goed stuk vlees. Daarnaast kunt u in een van de 15 bars en cafés genieten van een kleurrijke cocktail of een geweldig glas wijn. Mocht u daar geen zin in hebben is er natuurlijk ook de mogelijkheid om voor een kopje koffie of thee te kiezen.

Entertainment

De Norwegian Pearl biedt zeeën van entertainment aan voor al haar gasten. U kunt bijvoorbeeld het Stardust Theater bezoeken en de fascinerende theater shows in Broadway Stijl bewonderen. Een bezoek brengen aan het Pearl Club Casino waar u uw geluk op de proef kan stellen met een rondje roulette of op een van de slotmachines. Voor de sportieve gasten is er een hardloopbaan die zich rondom het hele schip bevindt en een sportveld om nog vele andere sporten te kunnen beoefenen. Ook is er aan boord een groot zwembad te vinden dat wordt vergezeld door een kinderzwembad.

Zoekt u liever de rust op? Dan zijn er ook veel opties mogelijk aan boord van de Norwegian Pearl. Kies bijvoorbeeld een van de vele boeken uit de bibliotheek of kom helemaal tot rust in de Mandara Spa. Neem een hot-stone massage, acupunctuurbehandeling of een van de andere 50 specialiteiten die door de deskundigen worden aangeboden.

Nieuwe afvaart vanaf Amsterdam

Met de nieuwe vaarroutes vanaf 2019 hebben de Nederlandse passagiers het gemak om met de prachtige Norwegian Pearl vanuit eigen land te kunnen vertrekken. Schiphol is het op twee na grootste vliegveld van Europa en daarvoor een ideaal en centraal punt om internationale reizigers te ontvangen. Hier biedt Norwegian Cruise Line een verbeterde mogelijkheid, voor zowel Nederlandse als internationale passagiers, om Europa te verkennen met de Norwegian Pearl. Naast Amsterdam zal het schip ook vertrekken van Barcelona, Rome (Civitavecchia) en Venetië.

Wilt u ook de Europese wateren verkennen met de Norwegian Pearl? Boek dan vanaf 31 juli een van de adembenemende cruises van de Norwegian Pearl!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *