De ultieme cruise ervaring: Princess Cays van Princess Cruises

Princess Cruises, het begon allemaal in 1965 toen voor het eerst een schip van Princess Cruises naar Mexico vertrok. Princess Cruises is tegenwoordig de op twee na grootste rederij ter wereld en de rederij staat bekend om haar innovatieve schepen, talloze opties aan boord en biedt daarnaast een uitstekende service aan haar reizigers. Princess Cruises vaart jaarlijks meer dan 1.000.000 reizigers naar meer dan 300 bestemmingen die gelegen zijn over de hele wereld. De cruises van Princess Cruises zijn variërend van 3 tot wel 114 dagen. Hierdoor geeft de rederij haar reizigers de ideale mogelijkheid om de wereld te kunnen zien.

Schepenvloot
Tegenwoordig bestaat de vloot van Princess Cruises uit 17 prachtige schepen van verschillende maten en tal van voorzieningen. De 17 schepen van Princess Cruises kunnen onderverdeeld worden in 3 verschillende maten: groot, middelgroot en klein. Schepen die tot de categorie groot behoren zijn: Majestic Princess, Regal Princess, Royal Princess, Caribbean Princess, Crown Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Golden Princess, Grand Princess, Ruby Princess, Sapphire Princess en Star Princess. De middelgrote schepen zijn: Coral Princess, Island Princess, Sea Princess en Sun Princess. Daarnaast is Pacific Princess het schip dat behoort tot de categorie kleine schepen van Princess Cruises.

De nieuwste schepen in de vloot van Princess Cruises zijn Majestic Princess, Regal Princess en Royal Princess. Deze schepen behoren volgens Princess Cruises tot een nieuwe generatie van cruiseschepen. De schepen zijn ontworpen met een groter atrium aan boord en hebben de nieuwste voorzieningen aan boord om uw cruise nog beter te maken.


Princess Cays
Princess Cays is een eiland dat ligt in de Bahamas waar Princess Cruises een prachtig resort heeft. Om precies te zijn is de originele naam van het eiland Eleuthera. Op dit prachtig gelegen eiland is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Het eiland wordt gebruikt als haven in de prachtige Caribbean. Alles op dit eiland is er op ontworpen om klassieke perfectie na te streven.

Op Princess Cays kan er genoten worden van de beste en leukste privéstrandfeesten. Deze feesten zullen vaak plaatsvinden op de prachtige witte zandstranden waar eveneens de allermooiste foto’s gemaakt kunnen worden. Deze witte zandstranden bevinden zich op het zuidelijke punt van het eiland. Ondanks de relatief kleine oppervlakte van het eiland, zijn er genoeg voorzieningen aanwezig. Er kan bijvoorbeeld van het uitzicht genoten worden vanuit een geweldige uitkijktoren. Daarnaast zijn er vaak strandbarbecues die gratis bezocht kunnen worden. Verder zijn er ook genoeg mogelijkheden om een lekker drankje te kunnen drinken of de leuke markt te bezoeken op het eiland.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *