De nieuwe schepen van Princess Cruises

Princess Cruises staat bekend om haar comfortabele en elegante cruises. De rederij verzorgt al jarenlang de mooiste cruises over de hele wereld. Daarnaast wil Princess een écht thuisgevoel op zee verzorgen voor alle passagiers. Princess Cruises heeft onlangs aangekondigd dat de vloot nog verder wordt uitgebreid met twee nieuwe mega cruiseschepen die tot de volgende generatie behoren. Alhoewel deze nieuwe schepen veelbelovend zijn, zal Princess eerst nog drie andere Royal-klasse schepen uitbrengen. Het eerste schip dat verwacht wordt is de Sky Princess.

Nieuwe schepen

De twee nieuwste Princess cruiseschepen zullen, evenals de rest, bij de Italiaanse scheepswerf Fincantieri in Moncalfone worden gebouwd. De tewaterlating van alle schepen zal in de aankomende zeven jaar plaats gaan vinden. Daarbij wordt het laatste schip verwacht in 2025. De nieuwste twee schepen zullen de grootste schepen van de gehele Princess vloot worden, met een passagierscapaciteit van ongeveer 4300. Ook wordt er op een bewuste en innovatieve manier aan het milieu gedacht. Met de nieuwe technologie van een combinatie motor zullen de nieuwe creaties voornamelijk op vloeibaar aardgas (LNG) varen. Dit vloeibare aardgas is het schoonste fossiele brandstof dat er is en zorgt voor een minder schadelijke uitstoot van de schepen. Met deze nieuwe generatie schepen wordt er op een revolutionaire wijze de wereld van cruisen positief beïnvloed.

Sky Princess

De Sky Princess zal in oktober 2019 haar eerste afvaart maken vanaf de Middellandse Zee. Verder worden de zeer ruime en iconische ‘Sky Suites’ ook door dit schip geïntroduceerd. Deze twee suites zijn centraal gelegen en bevinden zich op de bovenste dekken. Een van de mooiste aspecten van deze ruime suites zijn de zeer riante privébalkons. Deze balkons van 65 vierkante meter zijn de grootste die Princess ooit heeft aangeboden. De suites zijn geschikt voor vijf personen en er kan worden genoten van een adembenemend 270° uitzicht. Bovendien hebben de passagiers in deze suites de mogelijkheid om vanaf hun eigen balkon met een kaskraker film mee te kijken via het ‘Movie under the stars’ scherm. De rederij wil met deze suites inspelen op de behoefte van de passagiers die in ultiem comfort de wereld willen zien.

Daarnaast zal de Sky Princess meer jacuzzi’s en zwembaden aanbieden dan al haar zusterschepen. Tevens is het ‘Sanctuary’ gebied, een zone exclusief voor volwassenen, flink uitgebreid met tweemaal zoveel cabana’s als de andere schepen uit de Royal-klasse.

Bent uw nieuwsgierig naar deze nieuwe schepen en kunt u niet langer wachten? Klik dan hier om alle cruises van de Sky Princess te bekijken!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *