Bekend: het reisschema van de nieuwe Carnival Horizon

Het nieuwste schip van Carnival Cruise Line, de Carnival Horizon, is nog in aanbouw en wordt in april 2018 te water gelaten. Toch heeft Carnival Cruise Line alvast de eerste reizen voor haar nieuwste schip bekend gemaakt. Dus kunt u niet wachten om met het nieuwste Carnival schip te cruisen? Lees dan hieronder alvast de bestemmingen die u met de Carnival Horizon aan kunt doen!carnivalhorizon

De ‘maiden voyage’ van de Carnival Horizon zal een 13-daagse cruise over de Middellandse Zee vanuit Barcelona zijn, naar onder andere: Rome, Napels, Corfu en Malta. Daarna zal ze nog twee zeven-daagse cruises over de Middellandse Zee doen om vervolgens vanuit Barcelona in 14 dagen de Oceaan over te steken naar New York op 9 mei.

Vanuit New York zal de Horizon tussen 28 mei en 5 september verschillende acht-daagse cruises naar de Caribbean maken en prachtige bestemmingen als Grand Turk, San Juan en Amber Cove aandoen.

Na haar avonturen vanuit New York zal de Carnival Horizon vanuit Miami een jaar lang zes en acht daagse rondreizen maken door de Caribbean, beginnend op 22 september. Tijdens een van deze cruises kunt u genieten van verschillende, geweldige bestemmingen zoals: Ocho Rios, Grand Cayman, Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

Kunt u niet wachten om met de Carnival Horizon te cruisen? Bekijk dan alle aanbiedingen op Dreamlines.nl!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *