Twee nieuwe schepen voor MSC Cruises in 2017

Een nieuw jaar betekend nieuwe schepen om het toenemende aantal passagiers te kunnen verzekeren van een prachtige cruise en MSC mag zelfs twee nieuwe schepen aan de vloot toevoegen dit jaar. Dit is onderdeel van het investeringsplan van MSC Cruises van maar liefst 9 miljard Euro. Dit investeringsplan bestaat onder andere uit 11 nieuwe schepen, waar de nieuwe MSC Meraviglia en MSC Seaside er twee van zijn.
Lees in dit blogartikel over de nieuwste schepen en laat u inspireren door alle nieuwe technologieën van de nieuwe schepen voor uw volgende droomcruise!

MSC Meraviglia:MSC MeravigliaVertaald betekend Meraviglia ‘indrukwekkend’ en dat is dit schip dan ook. Het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises is een combinatie van de nieuwste technologie, design en comfort. Een van de eye-catchers van dit schip is het 480 vierkante meter grote LED scherm dat een digitale hemel zal vormen en verschillende prachtige uitzichten kan projecteren.
Aan boord van de MSC Meraviglia kunnen 4.500 passagiers vanaf juni 2017 de Middellandse Zee gaan verkennen. Het beroemde Cirque de Soleil heeft een speciale show ontwikkeld die exclusief aan boord van dit schip kan worden bewonderd.

Wilt u meer weten over dit nieuwe schip en haar bestemmingen? Neem dan contact op met een van onze cruise experts!

MSC Seaside:MSC SeasideDe MSC Seaside wordt ook wel ‘het schip dat de zon volgt’ genoemd. Het is de eerste van twee nieuwe schepen van dezelfde klasse; de volgende zal in 2018 te water gelaten worden. Naast alle innovaties en nieuwe technologieën die het dit nieuwe schip rijk is, is vooral het design opvallend. Er is een glazen balustrade waardoor het lijkt dat de passagiers op water lopen.
Vanaf december kunnen 4100 passagiers genieten van verschillende cruises door de Caribbean.

Bent u nu benieuwd welke routes de MSC Seaside precies gaat bevaren? Kijk dan op dreamlines.nl!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *