Probeer eens een riviercruise met de familie!

Wilt u de prachtige landschappen rondom de rivieren van Europa ontdekken? A-ROSA biedt de perfecte combinatie van animatie voor de kids en ontspanning voor de volwassenen. Lees hier meer!

Ervaren verzorgers
Aan boord van de A-ROSA LUNA, BELLA, FLORA, SILVA, VIVA, MIA en AQUA is een ervaren animatieteam aanwezig die ervoor zorgt dat de kinderen zich optimaal vermaken. Zo worden er creatieve activiteiten, zoals schminken, schilderen en knutselen aangeboden. Er worden ook regelmatig themadagen georganiseerd waar de kinderen samenwerken aan een show met speciale outfits en spelletjes.

De voordelen
A-ROSA biedt verschillende speciale aanbiedingen voor gezinnen. Zo kunt in iedere hutcategorie een ruime gezinshut kiezen met een extra bed. Daarnaast kan het hele gezin de gehele dag premium all inclusive genieten van heerlijk eten en een selectie van drankjes. A-ROSA biedt gratis Wi-Fi aan, dus uw kinderen hoeven geen pauze te nemen van hun favoriete apps. En wanneer u even aan een pauze toe bent is er ook een leuke aanbieding: u ontvangt namelijk 15% korting op spa-behandelingen. Maar het grootste voordeel is dat kinderen tot 15 jaar gratis reizen.

Bestemmingen
Beleef met het gehele gezin een perfecte cruise op de Europese rivieren. Neem even rust van de drukte van het dagelijkse leven en ontdek moderne steden, gevarieerde landschappen en kleine pittoreske dorpjes. Tijdens een riviercruise op de Donau, Rijn, Rhône en Seine kunt u memorabele excursies verwachten, evenals ontspannende activiteiten. In het seizoen van 2019 introduceert A-ROSA een nieuw vaargebied – de Douro in Portugal!

Conclusie
Dus leun achterover en geniet van uw reis op de moderne en luxueus uitgeruste schepen terwijl uw kleintjes in goede handen zijn. Ontdek met uw kinderen verschillende steden tijdens uw cruise en leer veel interessante verhalen over de historische plekken langs sprookjesachtige rivieren.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *