De top wellnessprogramma’s op zee!

De nieuwste cruisetrend is wellness en steeds meer rederijen besteden hier aandacht aan. Zo vindt u aan boord wellnesshutten, speciale programma’s en uitgebreide wellnesscentra. Maar wat zijn nu de beste rederijen wanneer u op zoek bent naar een cruise die vooral op wellness gebaseerd is? Lees hier verder.

MSC Cruises – Wellness Experience
De rederij MSC Cruises biedt een toegewijde Wellness experience aan die is ontworpen in samenwerking met de bekende fitnessapparatuurfabrikant TechnoGym. Het programma is in 2017 op alle schepen van MSC Cruises verschenen en maakt het mogelijk voor de passagiers om zich tijdens hun cruise helemaal onder te dompelen in fitness en gezond eten. Voordat u inscheept zal u een vragenlijst invullen en aan de hand hiervan zal een hoofdtrainer uw cruise persoonlijk aanpassen met excursies, gymlessen en opties voor eten. De restaurants aan boord houden hier ook rekening mee. In het buffetrestaurants vindt u een speciale ‘Wellness Corner’ en in het hoofdrestaurant kunt u gezonde gerechten kiezen.

Seabourn – Body & Mind programma
Op de Seabourn schepen leidt wellness-expert Dr. Andrew Weil een speciaal spa- en wellnessprogramma. Het programma is ontworpen in samenwerking met Dr. Weil en het kuuroordbedrijf Steiner Leisure. Een groot deel van het programma is gebaseerd op meditatie, yoga en lichaamuitlijningstherapieën. Er worden Mind and Body-seminars gegeven die zijn ontworpen om passagiers kennis te laten maken met filosofieën en werkwijzen die het welzijn verbeteren. Naast het Body & Mind programma biedt de Seabourn spa ook een breed scala aan lichaamsmassages, kompresmassages met traditionele kruiden, ‘Deeper than Deep’ hot stone massages, bamboe massages en freestyle massages.

Celebrity Cruises – Health & Wellness
Op de nieuwe Celebrity Edge kunt u de nieuwe ‘The Spa’ vinden. Deze spa biedt een wellness-reis aan zoals u op geen ander schip zal ervaren. Met meer dan 22.000 m² voor passagiers om te herstellen en nieuwe energie op te doen, is ‘The Spa’ geïnspireerd door de natuur en meesterlijk ontworpen door de wereldberoemde ontwerper Kelly Hoppen. De spa beschikt over een gigantisch assortiment aan behandelingen. Maar op ieder schip van Celebrity Cruises kunt u de gouden standaard van gezond leven en welzijn ervaren dankzij de samenwerking met Canyon Ranch. Celebrity Cruises biedt de nieuwe generatie spa. Van energieke lessen tot de rustgevende Perzische tuin, alles wat u nodig heeft om u fantastisch te voelen is aanwezig.

Oceania Cruises – Wellness Tours
Naast een uitgebreide selectie van inbegrepen wellnessprogramma’s – zoals yoga, pilates, spinning en de spa – biedt Oceania Cruises een portfolio aan wellness tours. Dit houdt in dat u speciale excursies kunt boeken die zicht richten op traditionele ervaringen op exotische locaties. Maak een theeceremonie met een meditatie moment mee in Buenos Aires, geniet van een verjongend modderbad in Cartagena of neem deel aan een van de vele andere excursies.

Spreken deze programma’s u aan en wilt u graag een gepersonaliseerde of zelfstandige cruisevakantie gebaseerd op wellness? Spreek dan met onze cruise experts. Zij kunnen u helpen bij uw zoektocht naar de perfecte cruisereis.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *