De vijf beste cruises voor voedselliefhebbers

In week drie van de CLIA-oktober Plan a Cruise Maand is het thema “culinair”. Wij van Dreamlines hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de vijf beste cruises voor voedselliefhebbers te benoemen. Er wordt beschreven welke cruises voedselliefhebbers het beste bedienen en op welke manier ze dat doen. Wist u bijvoorbeeld dat Jamie Oliver restaurants heeft op verschillende Royal Caribbean schepen en dat het schip Disneys Fantasy in 2016 de award for ‘Best Dining’ heeft mogen ontvangen?

MasterChef cruise van Holland America Linecruise voor voedselliefhebbers masterchef
Voor de tweede keer organiseert Holland America Line de speciale MasterChef cruise aan boord van het schip de ms Nieuw Amsterdam. Tijdens deze cruise naar de Caribbean zijn al uw favoriete MasterChef en MasterChef Junior deelnemers en winnaars van het populaire tv programma aanwezig. Hier kunt u onder andere kookworkshops doen en de befaamde Mystery Box challenges live meemaken. U kunt alle tips en tricks leren van uw favoriete MasterChef deelnemers. Een echte cruise voor de kookliefhebber!

Eerlijk gekozen: Disneys Fantasycruise voor voedselliefhebbers disney
Tijdens een cruise met Disney Cruise Line zal een foodie niks te kort komen en de kinderen kunnen ook nog eens genieten van een onvergetelijke ervaring. De Disneys Fantasy wordt geroemd door de uitstekende service en verscheidenheid aan eetgelegenheden aan boord. Tijdens een cruise aan boord van dit schip kunt u met het gehele gezin dineren. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding van het kinderbuffet genieten, terwijl u in een van de volwassenen restaurants geniet van een romantisch diner. Probeer bijvoorbeeld restaurant ‘Remy’ en laat u verrassen door de ongekende service. Niet voor niks dus dat Disneys Fantasy in 2016 de award voor ‘Best Dining’ heeft mogen ontvangen.

Jamie’s Italiancruise voor voedselliefhebbers jamies italian
Aan boord van het schip Harmony of the Seas van Royal Caribbean vindt u wel een heel bijzonder restaurant, namelijk Jamie’s Italian. Dit restaurant is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Royal Caribbean en niemand minder dan Jamie Oliver! Jamie Oliver is een van de meest geliefde tv-koks met verschillende televisieshows die in meer dan 100 landen worden uitgezonden. In dit restaurant kunt u genieten van de heerlijke Italiaanse specialiteiten van Jamie Oliver. Zijn liefde voor de Italiaanse keuken kan worden geproeft door een van de simpele maar toch heerlijke gerechten te proberen. Door het gebruik van de meest verse ingrediënten in combinatie met de uitnodigende sfeer in Jamies Italian, smaken de gerechten als de heerlijke gegrilde kip met knoflook en rozemarijn of de beroemde Italian Burger altijd naar meer.

De Franse meester Jaques Pepincruises voor voedselliefhebbers grand dining room
De internationaal gewaardeerde Franse top-chef Jaques Pepin is met zijn 80 jaar een legende te noemen in de culinaire wereld. Ondanks zijn leeftijd gaat hij nog steeds door en is hij al meer dan 10 jaar culinair directeur bij Oceania Cruises. Het laatste werk van zijn hand is de lancering van ‘Jaques Bistro’ in ‘The Grand Dining Room’ aan boord van het schip Sirena. Iedere middag wordt er in Jaques Bistro een lunch geserveerd, geïnspireerd door de traditionele familierecepten van de hand van Jaques Pepin. Zo zijn klassieke gerechten als de Groque-Monsieur en de Fruits de Mer van exceptionele klasse.

Chocolade reiscruises voor voedselliefhebbers choco
Bij Princess Cruises kunnen dessert- en chocoladeliefhebbers hun hart volledig ophalen tijdens de zogenaamde ‘Chocolate Journeys’. In samenwerking met de beroemde chocolatier Norman Love biedt Princess Cruises de beste desserts aan met chocolade die er te krijgen zijn. Sinds 2001 krijgt Norman Love internationale erkenning voor hetgeen dat hij doet met chocolade. Zijn ongeëvenaarde, handgemaakte en overheerlijke creaties zoals de chocolade tiramisu met mascarpone crème en espresso gelei zijn werkelijk een feest voor iedere foodie.

Het eten aan boord van een cruiseschip is een zeer belangrijk element voor elke cruise. Dreamlines heeft in kader van het thema ‘culinair’ tijdens de Plan a Cruise Maand van CLIA de kans benut om een enquête te maken. Met de enquête ‘Eten aan boord van een cruise’ verzamelt Dreamlines informatie over hoe belangrijk eten is voor cruisevaarders en in welke mate dit van invloed is op de planning van een cruise. Geef uw mening hier en maak kans op een van de tien exemplaren van “365 dagen onderweg” van Gouden Televisier-winnares Floortje Dessing: https://www.dreamlines.nl/enquete-eten-aan-boord



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *