NIEUWE TARIEVEN BIJ TUI CRUISES

De laatste jaren zijn niet alleen de mogelijkheden aan boord, de hutmogelijkheden en technische vereisten verder ontwikkeld – ook de wensen van de gasten zijn veranderd. TUI Cruises gaat op deze wensen in met een nieuw prijsmodel. De belangrijkste verandering: de verdeling in Feel Good en Flex-prijzen zal er niet meer zo zijn als we deze nu kennen. In plaats daarvan kunnen klanten voortaan kiezen uit drie verschillende tariefopties: het PRO-tarief, het PLUS-tarief en het PUR-tarief.

De nieuwe tarieven zullen gelden voor cruises vanaf de zomer van 2021.

Of het nu gaat om een fitnesstraining in de ochtend, een cappuccino in de middag of een cocktail in de avond – het premium all-inclusive concept blijft zoals het is. Welk nieuw tarief u ook boekt in de toekomst – de culinaire opties, entertainment, sport- en spa-diensten en de kinderopvang aan boord blijven inbegrepen bij het boeken van een reis met TUI Cruises.

HET PRO-TARIEF: ALL ROUND ZORGELOOS PAKKET

Als u een speciale hut op uw droomdek wilt boeken, dan is het PRO-tarief de ideale keuze voor u. Met de PRO-tariefoptie kunt u de hut categorie – van een binnenhut tot een suite – en het hut nummer helemaal vrij kiezen. Daarnaast heeft elke gast toegang tot 350 MB internet per persoon per reis. Bij het reserveren van excursies aan wal ontvangen gasten 20% korting. Wanneer er onverwachts iets tussenkomt zijn wijzigingen mogelijk, waaronder een eenmalige wijziging van de reisdatum. Vroegboeking wordt ook beloond met het PRO-tarief: gasten profiteren van een vroegboekkorting of van de VIP-tariefoptie. Met het VIP-tarief kunt u bijvoorbeeld een apart incheckgedeelte in de haventerminal gebruiken, voordat de officiële check-in begint, of uw excursies aan wal alvast reserveren. Voor beide early bird-voordelen geldt: hoe eerder de boeking is gemaakt, hoe beter de voorwaarden, aangezien beide quota strikt beperkt zijn.

HET PLUS-TARIEF: PREMIUM ALL-INCLUSIVE PAKKET MET KLEINE EXTRA’S

Naast het PRO-tarief zijn er twee andere tarieven beschikbaar, afhankelijk van de boekingsstatus: het PLUS-tarief en het PUR-tarief. Indien beschikbaar, kunnen ze elk worden geboekt tegen dagelijks bijgewerkte tarieven. Met het PLUS-tarief ontvangen gasten voordelen die eerder in de Flex-prijs waren inbegrepen – zoals premium all-inclusive of vrije keuze van hut categorie – binnen-, buiten- of balkonhutten – geen suites – afhankelijk van beschikbaarheid. U ontvangt 100 MB gegevens per persoon per reis. Bij het reserveren van excursies aan wal ontvangt u 10% korting. Ook het PLUS-tarief biedt gelegenheid tot omboeken, echter alleen binnen de reisdatum en tegen betaling.

HET PUR-TARIEF: SPONTAAN OP REIS

Spontane boekers worden goed beloond met het aantrekkelijk geprijsde PUR-tarief. Premium All-inclusive hoort hier ook bij. Excursies aan wal of internet zijn niet inbegrepen, maar kunnen geboekt worden tegen het normale tarief. Omboeken is niet mogelijk in het PUR-tarief en voor annuleringen worden kosten in rekening gebracht.

Service PRO (altijd boekbaar) PLUS (op beschikbaarheid) PUR (op beschikbaarheid)
Premium All-Inclusive
Hut
Vrije keuze uit categorie en nummer
Binnen-, buiten-, of balkonhut Plus
Binnen-, buiten-, of balkonhut Plus
Excursies
20 % korting
10 % korting
Internet aan boord
350 MB p.p. en per reis
100 MB p.p. en per reis
Omboeken
€0
€150
Vroegboekvoordeel
Vroegboekkorting of VIP-tarief
Reisdatum wijzigen Eenmalig omboeken

Winter 2019/2020: Voor reizen in de winter van 2019/2020 geldt het gebruikelijke prijsmodel. WANNEER GELDT WELK TARIEF?

  • Winter 2019/2020: Voor reizen in de winter van 2019/2020 geldt het gebruikelijke prijsmodel.
  • Zomer 2020: Voor reizen in de zomer van 2020 geldt het nieuwe Feel Good tarief.
  • Winter 2020/2021: Voor boekingen vanaf 03.12.2019 geldt ook het nieuwe Feel Good tarief.
  • Zomer 2021: De nieuwe tarieven gaan in! Het PRO, PLUS en PUR-tarief.

U kunt op onze website het aanbod bekijken van TUI Cruises. Als u vragen heeft, bel dan gerust een van onze cruise specialisten op 020 220 41 41.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *