Nieuwe cruiseschepen die in 2020 hun koers zetten naar…

2020 is een spannend jaar voor cruiseliefhebbers met een handjevol nieuwe schepen die hun koers zullen zetten in de uitgestrekte wateren. Cruiseliefhebbers kunnen zich niet alleen verheugen op nieuwe schepen, maar ook op nieuwe routes, innovatieve technologie en verbazingwekkende voorzieningen.

Enkele van de opmerkelijke nieuwe schepen (en de beste keuzes van Dreamlines) zijn: de Celebrity Apex van Celebrity Cruises, MSC Virtuosa van MSC Cruises, Enchanted Princess van Princess Cruises en Norwegian Encore van Norwegian Cruise Lines.

De beste nieuwe cruiseschepen van 2020:

Celebrity Apex, Celebrity Cruises

Celebrity Cruises stelt de norm voor moderne cruisereizen en introduceert Celebrity Apex in april 2020. Na haar zus Celebrity Edge volgt Celebrity Apex, het tweede schip van de Edge-serie. Net als haar zusterschip, zal Celebrity Apex prachtige artistieke ruimtes hebben met verbluffende ontwerpen en een prachtig uitzicht op zee waardoor u de hele wereld vanuit een nieuw perspectief kunt zien.

Celebrity Apex zal vanuit Southhampton naar de Middellandse Zee varen. Het schip zal eiland-hoppen rond het Caribisch gebied via Fort Lauderdale in november 2020. U kunt ontspannen in goed uitgeruste accomodaties die binnen en buiten combineren. Laat de zon uw gezicht strelen op het resortterras met zwembad, daktuin of joggingsbanen. Verwen uw smaakpapillen in het onovertroffen aanbod van restaurants, bars en lounges. Suite gasten kunnen genieten van de exclusieve sfeer van de luxe Retreat Lounge, Retreat Sundeck en een privé-eetgedeelte.

Celebrity Apex

MSC Virtuosa, MSC Cruises

Één van de twee grootste schepen in de vloot van MSC Cruises; de MSC Virtuosa staat op het Europese podium in 2020 met twee nieuwe Cirque du Soleil op zee-shows, exclusief gemaakt voor de gasten van MSC Cruises.

De ruimte aan het zwembad per passagier aan boord van MSC Virtuosa is één van de meest overvloedige op zee, en MSC Yacht Club biedt een privé-spa voor verwennerij en entertainment.

Elegante suites, hutten en familie-accommodaties bieden alles; van meerdere verdiepingen tot whirlpools. Verder zijn alle hutten inclusief ZOE, de Virtual Personal Cruise Assistant.

MSC Virtuosa

Enchanted Princess, Princess Cruises

Het vijfde Royal-Class schip van Princess Cruises, Enchanted Princess, weerspiegelt haar voorgangers in luxe en opmerkelijke stijl en levert een innovatieve cruise-ervaring. De attracties aan boord van Enchanted Princess zijn waar de overeenkomsten eindigen. Geniet van heerlijke eetervaringen, met verse ingrediënten en regionale smaken, kies uit verschillende zwembaden en bubbelbaden (meer dan enig ander cruiseschip) en neem plaats voor een showprestatie in één van de eersteklas uitgaansgelegenheden. U zult zich meteen thuis voelen in uw moderne passagiershut en als u kiest voor de nieuwe Sky Suite, wordt u getrakteerd op weids uitzicht op zee vanaf het grootste balkon op zee. Enchanted Princess vertrekt in 2020 vanuit Europa.

Enchanted Princess

Seven Seas Splendour, Regent Seven Seas Cruises

Van de sprankelende stranden van het Caribisch gebied tot de pittoreske eilanden van Griekenland, Seven Seas Splendour vertrekt in stijl. Uitstekende service, heerlijke gerechten en suites met alle balkons zijn slechts enkele van de kenmerken van dit luxe schip. Broadway-choreografen zorgen voor eindeloos entertainment, 65 nieuwe excursies aan wal laten u spannende bestemmingen verkennen en het pooldeck beschikt over een elegant zwembad en twee bubbelbaden. Ervaar de buitengewone Seven Seas Splendour in 2020.

Seven Seas Splendour

Norwegian Encore, Norwegian Cruise Lines

Norwegian Encore, het 17e schip in de vloot van de Norwegian Cruise Lines, biedt plaats aan maximaal 4.000 passagiers tegelijk en heeft een kleurrijke boeg ontworpen door de Spaanse kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo. Cruisers zullen genieten van het gebruikelijke entertainment van hoge kwaliteit, een overvloed aan eetgelegenheden en leuke activiteiten die ze kennen en leuk vinden van Norwegian Cruise Lines, wat dacht u van racen op het buitendek? Norwegian Encore vaart retour van Miami, Florida naar het Caribisch gebied.

Norwegian Encore

Sky Princess, Princess Cruises

Princess Cruises weet het beter dan wie ook: probeer nooit iets te verbeteren dat al perfect is. Daarom beschikt hun nieuwste schip, de Sky Princess, over beproefde voorzieningen die populair zijn onder de loyale passagiersbasis van de cruisemaatschappij. Fans van Princess Cruises zullen blij zijn om de centrale Piazza in Europese stijl, Movies Under the Stars, een diner van Curtis Stone en een uitgebreid wellness voor volwassenen te zien.

Debuterend op dit schip is de Take Five jazzbar, waar gasten kunnen genieten van de melodieën onder het genot van drankjes en kunnen socializen met medepassagiers.

Sky Princess

Spectrum of the Seas, Royal Caribbean

Het nieuwste schip van Royal Caribbean, Spectrum of the Seas is uw sleutel tot een spectaculair Aziatisch avontuur dat vaart naar China, Japan en Oost-Azië. Het eerste Quantum Ultra-klasse schip, Spectrum of the Seas, beschikt over energiezuinige technologie, een exclusief VIP-ruimte aan boord en eersteklas entertainment en activiteiten.

Vooral gezinnen zullen uitkijken naar de privé-speelplaats met twee verdiepingen in de Ultimate Family Suite. Ook de North Star, een glazen lift die gasten 360 graden uitzicht vanaf hoog boven de zee biedt, maakt een terugkeer op dit schip.

Spectrum of the Seas

MSC Bellissima, MSC Cruises

De onlangs gelanceerde MSC Bellissima voegt zich bij haar zusterschip, MSC Meraviglia, als één van de meest populaire schepen om de Middellandse Zee te bevaren. Cirque du Soleil zal optreden in de op maat gemaakte Carousel Lounge met enkele van de meest ongelooflijke acrobatiek die u op zee zult zien, aangevuld met verbluffende LED- en lasergestuurde beelden en een ongelooflijk omhullend geluidssysteem.

Het theater van het schip is niet de enige plaats waar u verbluffende technologie aan boord zult vinden. MSC Bellissima beschikt namelijk ook over ’s werelds eerste spraakgestuurde digitale cruise-assistent, ZOE, die te vinden is in elke hut.

Wees als één van de eerste op een cruise op een van deze spectaculaire nieuwe schepen. Bekijk nu onze fantastische cruise-aanbiedingen op www.dreamlines.nl of bel onze cruise-experts op 020 220 41 41 voor meer informatie over cruises die u misschien interesseren.



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *