Princess Cruises ‘Rhythm of the Caribbean’

Vanaf de zomer van 2018 geeft Princess Cruises haar reizigers naar de Caribbean een culturele Caribische ervaring met de ‘Rhythm of the Caribbean’. Wanneer u aan boord stapt van een van de schepen van Princess Cruises, beleeft u een relaxte sfeer passend bij deze droombestemming. Dit zorgt ervoor dat u zowel aan boord als aan wal de Caribische cultuur proeft.

Ontdek de Rhythm of the Caribbean

Om u een totale Caribische ervaring te geven, heeft Princess Cruises verschillende activiteiten, entertainmentprogramma’s en gerechten toegevoegd aan haar cruises. Dit geeft u de mogelijkheid om nieuwe menu’s uit te proberen, te dansen op lokale muziek en nieuwe culturen te leren kennen.

Wat te doen op het schip

Op de schepen kunt u verschillende typische lokale gerechten proeven. Zo staan er bijvoorbeeld Jamaicaanse geroosterde kip en ananas crème brulée op het menu. Ga naar ‘Festivals of the World’ om door middel van themafeesten de levende sfeer van de Caribbean te ontdekken. Geniet overdag van verschillende tropische cocktails wanneer u aan het zonnen bent of op een van de themafeesten danst. Zo kunt u lokale rum, mojito’s en tropische colada’s uitproberen. Op het schip vindt u ook papegaaien en ara’s die u van dichtbij kunt bewonderen. Een verzorger legt u alles uit over het gedrag en natuurlijke leefgebied van deze bijzondere dieren. Aan boord bevinden zich scheepsjagers die u met hun fascinerende verhalen meenemen in hun wereld van scheepswrakken zoeken. Daarnaast vertelt een haaienduiker over zijn ontmoetingen met de roofdieren van de zee. Ook aan de jonge reizigers is gedacht. Zij kunnen verschillende activiteiten volgen om een echte piraat te worden.

De Caribbean

Op de Caribbean kunt u zowel genieten van de natuur als de cultuur die dit prachtige gebied te bieden heeft. De azuurblauwe wateren, witte stranden, groene bossen, relaxte sfeer en vriendelijke bevolking zullen u een ultiem Caribisch gevoel geven. Het gebied is zowel geschikt voor avonturiers als reizigers die tot rust willen komen. De verschillende eilanden die behoren tot de Caribbean geven u elk op hun eigen manier een tropisch gevoel.

Princess Cruises

Princess Cruises staat bekend om haar luxe en comfortabele oceaan cruises. Aan boord bent u dan ook van alle gemakken voorzien. Elk schip biedt een groot aanbod aan culinaire gerechten, verrassende entertainmentprogramma’s en vermakelijke activiteiten. ’s Avonds kunt u terugkeren naar uw hut of suite die speciaal is ingericht om u een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen.

Wilt u ook de Caribische sfeer proeven aan boord en aan wal? Bekijk dan hier alle reizen naar de Caribbean met Princess Cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *