Bekijk de FIFA World Cup 2018 op de Princess Cruises schepen!

Het wereldkampioenschap staat op het punt van start te gaan. Princess Cruises heeft vele internationale gasten tijdens haar cruise reizen. Om deze gasten toch hun favoriete team te laten aanmoedigen, gaat Princess Cruises op negen schepen de wedstrijden gehouden tussen 14 juni en 15 juli uitzenden. Lees snel verder om alles te weten te komen over de FIFA World Cup 2018 wedstrijden op de schepen van Princess Cruises!

Het WK 2018 en Princess Cruises

Tussen 14 juni en 15 juli 2018 vindt de FIFA World Cup 2018 in Rusland plaats. Om de internationale gasten van Princess Cruises hun eigen team te laten aanmoedigen, worden de 64 voetbalwedstrijden op negen cruiseschepen uitgezonden. De deelnemende schepen waar de wedstijden worden uitgezonden zijn: de Sea Princess, Crown Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Majestic Princess, Pacific Princess, Regal Princess, Royal Princess en Sapphire Princess. De wedstrijden worden uitgezonden op de welbekende Movies Under the Stars schermen. Hier kunnen honderden gasten in de openlucht onder de sterren genieten van spannende wedstrijden terwijl het schip vaart naar uw volgende bestemming. Naast de wedstrijden zijn er ook speciale activiteiten en entertainment in voetbalthema. Zo kunt u zelf wedstijden spelen op de PlayStation, zelf voetballen en speciaal dineren.

Movies Under the Stars

Movies Under the Stars is ondertussen een welbekend concept van Princess Cruises. Zo kunt u hier op het zonnedek genieten van films, concerten of sport evenementen. Op het dek kunt u plaatsnemen op ligstoelen of naar de lounge gaan waar u comfortabel onder een fleecedeken kunt genieten van wat er wordt uitgezonden. Tijdens Movies Under the Stars kunt u drankjes, popcorn of andere snacks bestellen.

Princess Cruises

Princess Cruises is een rederij die vaart naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Het 18 schepen staan bekend om de luxe en comfort. De hutten en suites zijn van alle gemakken voorzien, wat zal bijdragen aan uw ontspannen vakantie. Aan boord is er altijd wel wat te beleven door het variërende aanbod aan entertainment en activiteiten. In de avond kunt u op de schepen van Princess Cruises heerlijk culinair dineren en de avond afsluiten met een drankje in een van de lounges.

Wilt u ook een wedstrijd van de FIFA World Cup 2018 op zee zien? Bekijk dan hier snel alle last minute cruises waar het WK wordt uitgezonden op geselecteerde cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *