Holland America Line’s nieuwe feature: Pop-up restaurant

Het Pinnacle Grill restaurant, aangeboden op alle schepen van Holland America Line, biedt passagiers een diner van hoge kwaliteit in een luxe omgeving. Om de bedenker van Sel de Mer, Rudi Sodamin, te eren heeft HAL een pop-up restaurant gelanceerd met de naam Rudi’s Sel de Mer met als thema de Franse brasserie.

Pinnacle Grill Restaurant

Sinds de lancering van Sel de Mer als een alleenstaande activiteit, heeft het de bewondering van zowel de gasten als de cruise industrie verworven. Het nieuwe pop-up restaurant zal op dit succes voortbouwen. Speciaal voor het diner wordt het Pinnacle Grill restaurant omgebouwd tot een intieme brasserie. Tijdens het diner, met voornamelijk Franse gerechten, zal verse vis centraal staan.

Exclusief gerecht bij HAL

Wie is Rudi Sodamin?
Rudi Sodamin is de culinaire adviseur van Holland America Line en voorzitter van de ‘Culinary Council’. Daarnaast is hij in de cruisewereld de meest onderscheiden chef-kok aller tijden, wordt hij in de horeca gezien als een van de meest innovatieve chef-koks en is hij de drijvende kracht achter de culinaire hoogstandjes van Holland America Line. Rudy is tevens lid van de prestigieuze academie ‘Culinaire de France, de ‘Maîtres Cuisiners de France’ en is hij ook ere lid van de ‘Chefs des Chefs’ club.

Wanneer is deze nieuwe feature beschikbaar?
“Sel de Mer aan boord van het ms Koningsdam is ontzettend populair onder onze gasten en één van de meest besproken diner ervaringen in de cruisewereld. Het restaurant toont de toewijding aan onze gasten om hen een ongeëvenaarde diner ervaring te bieden en door Rudi’s Sel de Mer als pop-up op nog zes schepen te lanceren, kunnen meer van onze gasten ontdekken waar de hype over gaat en genieten van de fenomenale keuken,” aldus Orlando Ashford, President Holland America Line.

Het pop-up restaurant wordt één keer aangeboden op cruises met een duur van 7 dagen en twee keer op cruises die langer dan 10-dagen duren. Rudi’s Sel de Mer debuteert op 31 maart 2017 op het ms Nieuw Amsterdam. Daarnaast wordt het in 2017 ook nog aangeboden op het ms Oosterdam, ms Eurodam, ms Westerdam, ms Noordam en ms Zuiderdam.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *