Het nieuwe schip van MSC Cruises

MSC Cruises staat er al jaren om bekend haar reizigers onvergetelijke cruise ervaringen te laten beleven op zee. Reis met MSC naar honderden geweldige bestemmingen in meer dan 75 landen wereldwijd. Naast de prachtige bestemmingen en de geweldige schepen, kunt u ook volop genieten van vele excursies aan wal. De rederij beschikt over een prachtige vloot met moderne schepen die speciaal zijn ingericht dat u zich volledig op uw gemak zult voelen aan boord. Daarnaast wordt in juni 2018 de indrukwekkende vloot uitgebreid met een prachtig nieuw cruiseschip, genaamd de MSC Seaview.

De MSC Seaview is het tweede schip in de Seaside generatie. Het zusterschip van de MSC Seaview is de MSC Seaside. De schepen van de Seaside klasse zijn extra gericht op het gebruiksgemak voor de klanten aan boord. Een belangrijke toevoeging aan boord is de mogelijkheid om gebruik te maken van een nieuwe technologie, genaamd iBracon. Deze speciaal ontworpen technologie slaat uw voorkeuren op zodat u via berichten gepersonaliseerde aanbiedingen ontvangt waardoor u nooit meer iets hoeft te missen. Niet alleen vanwege de iBracon technologie aan boord is het nieuwe schip een vooruitstrevend cruiseschip, maar ook het systeem voor waterzuivering en afvalverwerking units maakt het tot een duurzaam schip.

Het nieuwe schip biedt plaats voor ruim 5300 passagiers en heeft speciale gezinshutten aan boord en luxe suites met een eigen jacuzzi. Hiermee is het schip dus net iets groter als de MSC Seaside.  De uitgebreide MSC Yacht Club biedt daarnaast exclusieve zonneterrassen, lounges en moderne zwembaden. Misschien wel het meest bijzondere aan het schip is de indrukwekkende 360° promenade met glazen balustrades die het hele schip omringen. U kunt hier wandelen in de frisse lucht, een bezoek brengen aan een groot aantal bars, restaurants en boetieks, of natuurlijk gewoon genieten van het prachtige uitzicht vanaf dit punt. Het entertainment aan boord is erg uitgebreid. Gedurende de avonden kan er bijvoorbeeld genoten worden van pianoconcerten of van shows in het theater. Mocht u zin hebben in een dag van boord te gaan? Het animatieteam van de MSC Seaview regelt het door middel van prachtige excursies aan wal.

Het eerste zomerseizoen van de MSC Seaview zal beginnen in juni 2018. Het schip zal gaan varen in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. De drie thuishavens zijn Genua, Marseille en Barcelona. Daarnaast worden ook historische steden als Napels, Messina en niet te vergeten La Valletta bezocht.

Aan boord van de MSC Seaview zult u een geweldige tijd beleven met plezier voor het hele gezin. Ook stellen en vriendengroepen zullen tijdens cruises aan boord van de MSC Seaview een geweldige tijd beleven.

Wilt u zelf ook een cruise met de MSC Seaview beleven? Boek dan hier uw cruise!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *