Ontdek het wonderschone Azië met cruises van Holland America Line

Holland America Line heeft vijf adembenemende vaarroutes door Azië, die de wensen van elke gast tegemoet komen. Deze routes gaan van en naar indrukwekkende steden zoals Tokio, Hongkong en Singapore. Verder is er een splinternieuwe vaarroute langs Japan, Zuid-Korea en China. Al deze cruises geven u de mogelijkheid om zowel aan land als op zee ultiem te genieten van het sensationele dat Azië te bieden heeft.

Afhankelijk van uw wensen, bepaalt u zelf hoe uw cruise eruit komt te zien. Kiest u voor het ontdekken van zoveel mogelijk iconische bezienswaardigheden of het uitbreiden van uw kennis over de landen die u nogmaals gaat bezoeken. Holland America Line biedt de vrijheid om uw avontuur persoonlijk in te vullen en uw cruise te ervaren zoals u dat wilt.

Kijk uit over China, door de eeuwenoude kantelen van de Chinese Muur te bewandelen of bezoek het recentelijk gerenoveerde heiligdom Borobudur, dat jarenlang begroeit is geweest door een dichte vegetatie. Verder kunt u de oude blauwgroene pilaren van kalksteen in de beeldschone Halongbaai van Vietnam bekijken of het ongekende UNESCO-erfgoed Ayutthaya bezichtigen. Daarnaast kunt u ontdekken wat Singapore, Shanghai, Bangkok, Hongkong en Tokio te bieden hebben dankzij de overnachtingen in al deze havens.

Alle vaarroutes laten u het Verre Oosten ontdekken en bieden een perfecte balans tussen actie, ontspanning en avontuur. Naast al het bewonderen van het wonderschone Azië, is er aan boord ook alle ruimte om te kunnen relaxen. Zo kunt u volledig tot rust komen op een van de schepen die langs het adembenemende Azië vaart. Hier kunt u bijvoorbeeld van het uitzicht en de heerlijke oosterse cuisine genieten vanaf uw eigen balkon hut of genieten van een show op het ruime Promenade dek. Verder kunt u ultiem ontspannen met een hot stone-massage in de spa van de luxe schepen.

Naast deze rustgevende momenten kunt u tevens in de Aziatische sfeer blijven door deel te nemen aan verscheidende activiteiten aan boord. Ontdek de Aziatische keuken en regionale delicatessen met een kookles in het Culinary Arts Center of leer het bereiden van Sushi onder begeleiding van een meester-kok, dat u eventueel kan combineren met een uitgebreide selectie aan regionale bieren.

Verder is er aan boord een gelegenheid waar u leert de genomen foto’s van het beeldschone Azië te bewerken via een door Windows ondersteunde Digitale Workshop. Tevens kunt u uw kennis uitbreiden  via een uitleg over de Aziatische kunst, cultuur en geschiedenis van experts op dit gebied. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden om u te vermaken met het uitgebreide assortiment aan entertainmentopties aan boord van een van de Holland America Line schepen.

 

Wilt u ook het adembenemende Azië ontdekken, klik dan hier om uw Aziatisch avontuur van start te laten gaan!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *