Spectrum of the Seas van Royal Caribbean

Er is weer groot nieuws van Royal Caribbean! In het voorjaar van 2019 komt er een nieuw schip, genaamd de Spectrum of the Seas. Het nieuwe schip zal samen met de Pulse of the Seas een geheel nieuwe klasse vormen, de Quantum Ultra Klasse. De Spectrum of the Seas zal het eerste schip worden van deze nieuwe klasse.

Aan boord van de schepen van de nieuwe Quantum Ultra Klasse zullen verschillende nieuwe functies worden geïntroduceerd. Zo zullen deze schepen bekend komen te staan als ware “smartships” met de nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo biedt dit schip de mogelijkheid om in 10 minuten in te stappen vanaf de haven naar het schip, real-time bagage-tracking, nog snellere internetsnelheden en zoals ook op de Symphony of the Seas al was aangebracht, een robot die uw drankjes klaar maakt.

De Spectrum of the Seas zal met name naar bestemmingen in Azië varen. De Quantum of the Seas heeft 3 jaar geleden al veel Chinese gasten weten te overtuigen en dat was voor Royal Caribbean genoeg reden om het aanbod in China verder uit te breiden. De nieuwe Quantum Ultra Klasse zal een compleet nieuw ontwerp bevatten dat is afgestemd op de wensen en behoeften van de Aziatische passagiers.

Op het eerste schip van de nieuwe Quantum Ultra klasse introduceert Royal Caribbean een exclusief suite-bereik aan boord. Zo bevinden zich op de dekken 13 en 16 enkel exclusieve suites. Zowel Golden- als Silver suites bieden de passagiers die iets meer luxe willen een oase aan luxe en comfort gedurende de reis. Daarnaast is er een ongekend hoog niveau qua privacy in deze suites gegarandeerd. Boekt u een cruise in een van deze suites dan ontvangt u een sleutelkaart waarmee u toegang krijgt tot een privélift. Dat is niet het enige, want u krijgt met deze kaart ook toegang tot ‘The Balcony’, een privé buitenverblijf om lekker van de zon te genieten. Zelfs voor families die aan boord meer tijd samen willen doorbrengen is er de mogelijkheid om een prachtige familiesuite met 2 verdiepingen te boeken. Dit indrukwekkende verblijf biedt plaats aan maar liefst 11 gasten en heeft 3 slaapkamers. Voor de kinderen is er een eigen ruimte ingericht op de bovenste verdieping en is het zelfs mogelijk om via een glijbaan in de woonkamer van de suite uit te komen.

Wat betreft het eten laat de Spectrum of the Seas ook zeker niets te wensen over. Zo is er een grote eetzaal te vinden aan boord van maar liefst 3 niveaus waar plek is voor 1844 gasten met een afwisselend Chinees en westers menu. The Windjammer Marketplace biedt een brede selectie aan Chinese, Italiaanse en zelfs Japanse gerechten in een heerlijk ontspannen sfeer. Een nieuwe toevoeging aan boord is het specialiteitenrestaurant genaamd Sichuan Red waar authentieke gerechten uit de gelijknamige Chinese provincie vers worden klaargemaakt.

In het uitgaansgebied aan boord Star Moment kunnen families de leukste avonden op zee beleven. Zo kan er bijvoorbeeld karaoke worden gezongen. In het entertainment complex SeaPlex staan de botsauto’s voor u klaar en kunt u er ook voor kiezen op een potje te basketballen. De meest bezienswaardige attractie aan boord is toch wel de North Star. Geniet in deze prachtige capsule van het prachtige uitzicht over de oceaan.

Kunt u niet wachten tot 2019 om aan boord te stappen van dit prachtige nieuwe schip? Boek dan hier uw cruise op een van de andere Quantum schepen van Royal Caribbean.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *