Familievakantie met MSC Cruises

Gezinnen kiezen al gauw voor een strandvakantie als ze weg gaan met hun kinderen. Met een cruise heeft u de mogelijkheid om meerdere stranden in een vakantie te bezoeken. De MSC Seaside van MSC Cruises brengt u naar meerdere eilanden in de Caribbean. Aan boord van dit nieuwe schip zijn activiteiten te vinden voor het hele gezin!

Voor jong en oud

Op een familievakantie is het belangrijk dat iedereen het naar hun zin heeft. Een cruise zal ervoor zorgen dat u en uw gezin een onvergetelijke vakantie zullen beleven. Het bekroonde entertainment en activiteiten aanbod voor families maakt MSC Cruises de perfecte rederij voor gezinnen. Doordat MSC Cruises denkt aan zowel jong als oud, kan elk gezinslid zich vermaken aan boord. Zo is er een waterpark en zijn er speciale clubs voor kinderen en kunnen volwassen hun dag doorbrengen in de MSC Aurea Spa of naar de bar gaan. Daarnaast zijn er ook  vele activiteiten en entertainment mogelijkheden waar het hele gezin aan kan deelnemen, zoals een van de shows in het theater of een heerlijk diner in een van de restaurants. De MSC Seaside is speciaal ingericht om elk gezinslid de vakantie van hun leven te geven.

MSC Seaside

Sinds december 2017 vaart de MSC Seaside naar de mooiste havens in de Caribbean. Deze droombestemming staat bekend om haar witte stranden, azuurblauwe zeeën, zon en sfeervolle cultuur. De vele eilanden zorgen ervoor dat u altijd een nieuwe plek te ontdekken heeft. Aan boord van de MSC Seaside vindt u genoeg activiteiten- en entertainment mogelijkheden om uw dag mee in te delen. Bezoek bijvoorbeeld het grote en interactieve waterpark of kom tot rust in de luxe spa. Ook op culinair gebied bent u op de MSC Seaside op de juiste plek. In de vier thema restaurants aan boord kunt u heerlijk dineren.

 

MSC Cruises

MSC Cruises is een internationale rederij die opgericht is in Italië. Met haar bijna 60 jaar ervaring in de cruise industrie weet MSC Cruises haar gasten te verwelkomen met de beste service en kwaliteit. Met haar 17 schepen kunnen gasten de meest adembenemende plekken op aarde ontdekken. Populaire vaarroutes van de MSC schepen zijn dan ook langs de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Caribbean. Naast de fantastische bestemmingen die u kunt bezoeken met MSC Cruises, is er ook aan boord genoeg te beleven. Het gevarieerde activiteiten en entertainment aanbod die u vindt op de schepen zullen ervoor zorgen dat u zich niet verveelt op uw vakantie.  In de MSC Aurea Spa kunt u helemaal tot rust komen en in de restaurants kunt u genieten van culinaire gerechten.

Wilt u ook op een cruise met het hele gezin? Bekijk dan hier al het aanbod aan cruises met MSC!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *