Prijswinnaars MSC Grandiosa blikken terug

Herinnert u zich de winactie van een aantal weken geleden nog? Bij deze actie maakte u kans op een gratis en compleet verzorgd weekend aan boord van het nieuwste schip van MSC Cruises: de MSC Grandiosa. Na een fantastisch weekend met lekker eten, een compleet verzorgde accommodatie en spetterend vuurwerk, is het tijd om terug te blikken. In deze blog delen wij met u de ontzettend leuke reacties die wij van de prijswinnaars ontvingen.

Wat was het een feest en wat hebben we genoten van het compleet verzorgde weekend aan boord van de MSC Grandiosa! Alles was netjes verzorgd en we werden helemaal in de watten gelegd. De sfeer was gezellig, het voelde alsof we elkaar allemaal al heel lang kenden. Het was in één woord geweldig.

Toon en Henny Torenbos

 

 

Grandiosa is precies de goede naam, want wat hebben wij het naar ons zin gehad op de MSC Grandiosa! Alles was tot in de puntjes geregeld. Het vervoer, de aankomst, het eten en drinken, de accommodatie en het entertainment, aan werkelijk alles was gedacht. Het buffet was zeer gevarieerd en ook het à la carte restaurant was geweldig. Daarnaast vonden we het een hele ervaring om de doop van een schip mee te mogen maken. Op dit schip is van alles te doen en we keken dan ook onze ogen uit. Kortom, niks anders dan lof voor MSC Cruises en Dreamlines. De online boardcomputer, Zoe, werkte helaas niet altijd met ons mee en hierom hebben we gelukkig erg kunnen lachen.

Linda Wirl en Paul van den Akker

Het Dreamlines team is blij om te horen dat de prijswinnaars zo hebben genoten van dit geweldige weekend aan boord. Bent u ook benieuwd naar de splinternieuwe MSC Grandiosa? Kijk dan snel op onze website en naar onderstaande video voor de eerste indruk! En, houd natuurlijk altijd onze sociale media in de gaten, zodat u in de toekomst misschien ook kans maakt op een geweldige prijs! Volgt u ons nog niet? Kijk dan eens op één van onze volgende pagina’s: Facebook en Instagram.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *