Cruisen tijdens de feestdagen

In plaats van sneeuwschuiven tijdens de Kerstdagen, het dineren met de schoonfamilie of tevergeefs op zoek naar een feest tijdens oudejaarsdag, kan je ook genieten van een cocktail bij het zwembad of kerstliedjes zingen op het dek terwijl er genoten wordt van een uitzicht op zee. Bekijk de enorme kerstbomen en drink overheerlijke champagne tijdens de countdown naar het nieuwe jaar. Maar op welk schip worden er 12.000 flessen champagne consumeert en wie heeft de grootste kerstboom aan boord? Ontdek dit en nog vele andere specialiteiten.

Meer dan 10.000 flessen champagne

Tijdens de feestdagen in december worden er in totaal 3.000 flessen champagne en 9.000 flessen Spumante geconsumeerd op de schepen van MSC Cruises. Als dat nog niet genoeg is worden er ook nog een 3.000 stuks traditionele Panettoni, een Italiaanse cake, aan boord geleverd voor de passagiers. Mocht je het idee hebben om stijlvol  het nieuwe jaar in te gaan, dan moet je zeker aan boord van een van de schepen van MSC Cruises stappen.

De Kerstman op bezoek

Kerst zonder de kerstman is natuurlijk geen kerst. Naast het hebben van vele kerstbomen en kerstactiviteiten, staat de kerstman ook op het programma. Bij veel familiecruises is de kerstman rond deze tijd van het jaar niet meer weg te denken. Toch is er een rederij die er een erg spectaculaire activiteit van maakt. De Disney Cruise Line heeft jaarlijks de kerstman op bezoek en deelt jaarlijks cadeaus uit aan de kinderen.

Honderden meters aan versiering

Bij kerst hoort natuurlijk veel versiering. Denk hierbij aan slingers, lampjes enzovoort. Veel cruiseschepen hebben een waanzinnig veel versiering aan boord gebracht. Maar als we denken aan het grootste schip ter wereld, hoeveel versiering zou hier dan wel niet voor nodig zijn? Het grootste schip ter wereld, de Oasis of the Seas van Royal Caribbean, heeft voor de railing van één dek alleen al 560 meter aan versiering nodig. Dan te bedenken hoeveel er nodig is om het gehele schip te versieren..

Echt sneeuw op zee

Sneeuw en kerst gaan goed samen. Elk jaar weer is er de hoop op sneeuw in veel landen tijdens de feestdagen in december, maar zoals velen weten hebben we niet altijd geluk. Een nieuw geïntroduceerd schip heeft aangekondigd sneeuw te produceren tijdens de feestelijke feestdagen. Dit is natuurlijk de Norwegian Escape van de Norwegian Cruise Line. De sneeuw is zo echt dat er zelfs een sneeuwballengevecht gedaan kan worden.

Sneeuwpoppen eten als toetje

Zoetigheid is iets dat hoort bij de kerst. Goed, lekker en vooral culinair eten is erg belangrijk tijdens de feestdagen. Maar wat natuurlijk nog belangrijker is, is het toetje. Celebrity Cruises maakt eetbare sneeuwpoppen, met sneeuw bedekte huizen en nog veel meer. De gemaakte zoetigheden zijn zo mooi dat je ze bijna niet op kunt eten. De chef-koks van Celebrity Cruises zijn tijdens de kerstdagen hard aan het werk om deze prachtige eetwaren in elkaar te knutselen.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *