Het grootste cruiseschip ter wereld

De Harmony of the Seas van Royal Caribbean

Aan het grootste schip ter wereld wordt op dit moment hard gewerkt. Lees hier wat we nu al weten over dit verbazingwekkende vaartuig.

Royal Caribbean heeft bekend gemaakt dat de huidige grootste cruiseschepen ter wereld, de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas, een nieuwe en net iets grotere zus krijgen, genaamd de Harmony of the Seas. Het schip zal een tonnage van 227,700 krijgen, 16 dekken en ze zal net iets langer zijn dan haar zusjes. Hoeveel meter langer het schip precies zal zijn, is nog niet bekend.

De Harmony of the Seas (voorheen bekend als Oasis 3) zal 79 meer passagiers aan boord kunnen nemen dan haar iets kleinere voorgangers, de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas. In totaal zal het schip wel 5479 passagiers kunnen vervoeren, die zich uitbundig kunnen vermaken door de grote selectie aan entertainment.

Het nieuwe schip, waar momenteel hard aan gewerkt wordt bij scheepswerf STX France in Saint-Nazaire zal, als alles volgens plan verloopt, haar eerste service verlenen voor cruisers in april 2016. Royal Caribbean is onder andere bekend door de vele innovaties, die de rederij implementeert op de grootste schepen. Zo kunnen gasten op dit drijvende hotel gebruik maken van een eindeloos palet aan faciliteiten en deelnemen aan vele activiteiten. Van indoor skydiving, ziplines, flowboarden en waterparken aan boord bij de schepen van Royal Caribbean hoeft men tegenwoordig niet meer op te kijken, want iedereen weet dat innovatief entertainment hoog in het vaandel staat bij deze rederij. Zo ook uiteraard op de Harmony of the Seas.

Het nieuwe schip zal het eerste vaartuig zijn met een glijbaan van Royal Caribbean. Er zullen meteen drie glijbanen worden gebouwd, waarop men wel drie dekken naar beneden kan glijden. Naast de glijbanen kunt u zich ook vermaken met vele entertainment mogelijkheden, die u ook aantreft op de andere Oasis-klasse schepen. Verder zal er ook gebruik worden gemaakt van de innovatieve technologische ontwikkelingen, die eerder ook op de Quantum-klasse werden geïmplementeerd, zoals de RFID WOWbands. Deze armbanden zullen dienen als uw kamersleutel. en betaalkaart. Daarnaast zullen robotarmen in een handomdraai uw favoriete cocktail bereiden en hoge internetsnelheden die ervoor zorgen dat u via social media de mensen thuis op de hoogte kunt houden.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *