De Neue Mein Schiff 1 is hier!

Op 11 mei 2018 wordt de Neue Mein Schiff 1 gedoopt in Hamburg. Dit nieuwe schip van TUI Cruises is nog mooier, innovatiever en sportiever dan haar voorgangers. Zowel de lengte van 315.7 meter en de toevoeging van een extra dek zorgen ervoor dat er meer beweegruimte en te beleven is op het schip. Wilt u meer te weten komen over wat er te doen is op het schip en over de feestelijke doop? Lees dan snel verder!

Wat is er te doen op de Neue Mein Schiff 1

Doordat het schip groter is dan haar voorgangers is er meer plek voor restaurants, bars, entertainment, activiteiten, hutten en suites. In totaal zijn er 180 extra hutten en suites op het schip. De hutten hebben een nieuw design gekregen om u een zo fijn mogelijk verblijf op zee te garanderen. Nogmaals, er is een exclusieve X-Lounge speciaal voor suite gasten. De Neue Mein Schiff 1 staat bekend als een echt wellness en sport schip. Zo vindt u een 438 meter lange openlucht joggingsbaan, een overdekte sportarena, een buitenbad en een sport en spa ruimte van ongeveer 2400 m². Genoeg ruimte dus om uw energie kwijt te kunnen en compleet tot rust te komen! De nieuwe bars, lounges en restaurants brengen andere smaken aan boord van de TUI Cruises. Zo kunt u bij de Fischmarkt genieten van vers bereide sushi en bij de Ebbe & Flut – Bier Bar verschillende speciaalbieren proeven. Uw voordeel is de “Premium All-Inclusive”, waardoor u optimaal kunt genieten van uw cruisereis. Daarnaast zijn er geen vaste tafel tijden in de restaurants of een verplichte dresscode op het schip.

De doop van het schip

De doop van de Neue Mein Schiff 1 zal plaatsvinden in de havenstad Hamburg op 11 mei 2018. Hetzelfde weekend viert Hamburg ook Hafengeburtstag waardoor er veel activiteiten te beleven zijn in de haven. De Neue Mein Schiff 1 zal gedoopt worden op een bijzondere locatie, namelijk de HHLA Container Terminal Burchardkai om 22:00. De doop zal gevolgd worden door een spectaculaire vuurwerk show. Kunt u niet bij deze feestelijke doop aanwezig zijn maar wilt u wel de ceremonie volgen? Dan kunt u terecht voor een livestream op de facebook pagina van TUI Cruises.

Cruise mee op de Neue Mein Schiff 1

Het nieuwe schip van TUI Cruises zal ervoor zorgen dat u een exclusieve cruise ervaring beleeft. Aan boord kunt u uw dag indelen met de leukste activiteiten en een verschillend entertainment programma terwijl u vaart naar de meest prachtige bestemmingen van de wereld.

Wilt u ook een cruise maken met de Neue Mein Schiff 1? Bekijk dan hier welke prachtige bestemmingen u kunt bezoeken met dit nieuwe schip van TUI Cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *