Seabourn maakt het verschil: ultra-luxe cruises langs exclusieve bestemmingen

Terwijl de reguliere cruisemaatschappijen zich richten op het vergroten van hun schepen, herdefinieerd Seabourn de luxe cruise-ervaring en gaat verder dan wat mogelijk wordt geacht. De cruiselijn heeft vijf elegante uitvoeringen, de Ovation, Encore, Quest, Sojourn en Odyssey, met op elk schip niet meer ruimte dan voor 300 passagiers, en perfect ingerichte suites. Dit alles voor het beste comfort op zee, met focus op stijl en intimiteit.

De Seabourn’s schepen van Odyssey-klasse zijn gelanceerd tussen 2009 en 2011 en zijn zeer gewaardeerd om hun ruimte, service en bemanning-tot-gast verhouding. De lijn vaart naar een uiteenlopende reeks exotische locaties, waaronder Antartica, Patagonië, India en Amerika, en profiteert hierbij van creatieve, met cultuur beladen routes.

De Seabourn-vloot: kleine schepen met de atmosfeer van een privéclub

Een Seabourn schip is als een luxe resort waarbij u iedere dag wakker wordt op een nieuwe bestemming, met de belofte van weer een nieuwe en authentieke ontdekking. Bij elke Seabourn-cruise vaart u naar een unieke selectie van havens – een perfecte mix van plaatsen om te ontdekken en verborgen juweeltjes die maar weinig reizigers ooit hebben gezien. Deze speciale ervaringen worden mogelijk gemaakt doordat de kleine schepen van de Seabourn-vloot, met hun grootte en geselecteerde routes, u kunnen brengen naar plaatsen die niet kunnen worden bereikt door grotere cruiseschepen. Desalniettemin bieden zij de meest genereuze verhoudingen van ruimte per gast in de cruise industrie.

Luxe uitgeruste suites met uitzicht op zee

In aanvulling op de speciale selectie van routes, laten zelfs de schepen met hun luxe voorzieningen niets te wensen over. Tijdens uw cruise vindt u in uw suite alles waar u altijd van heeft gedroomd!

Aan boord van alle schepen geniet elke gast van de voordelen van een ruime en luxueus ingerichte suite met uitzicht op zee. Dit prachtige uitzicht, evenals de ijskoude champagne en het verse fruit dat u aan het begin van uw reis begroet, nodigt u uit om meteen te ontspannen en even alles te vergeten.

Een andere service die de luxe vakantie-ervaring compleet maakt, is de persoonlijke stewardess, die tijdens de hele reis aan uw zijde zal staan en aan al uw wensen zal voldoen. Het dagelijks aanvullen van uw gratis minibar naar uw smaak, evenals het toevoegen van een geurig, warm bad in de ruime marmeren badkamer, zijn slechts twee voorbeelden van de vele voordelen van een Seabourn-cruise. 

Nog niet genoeg luxe? Dan biedt de selectie premium suites – Owner’s Suites, Signature Suites en Conservatory Suites – u extra voorzieningen. Deze suites hebben bijvoorbeeld aparte slaap- en eetgedeeltes, een badkamer voor gasten en een drankbar. 

Wist u dat… 

… Seabourn de jongste en modernste vloot in de branche heeft?
… alle suites een walk-in closet hebben?
… gasten en Seabourn een kleine donatie aan het Werelderfgoedfonds van UNESCO met elke optionele tour geven?
… Seabourn in juni 2021 haar nieuwste schip, de Seabourn Venture, introduceert?

Culinaire ervaringen van topklasse

Ook de keuken en het eten zijn van zeer speciale kwaliteit. De verleidelijke reeks luxe restaurants, met hun bekroonde keukens, maken van elke maaltijd aan boord een feestelijke gelegenheid. Alleen de beste ingrediënten en de fijnste wijnen worden geserveerd voor lunch en diner.

Dineer waar, wanneer en met wie u maar wilt, want als gast aan boord van Seabourn heeft u niet alleen de mogelijkheid om een van de vele restaurants te kiezen die bij uw stemming passen, maar kunt u ook genieten van uw maaltijd in uw eigen suite of op uw veranda.

Net zoals u naar hartenlust kunt dineren tijdens de reis, kunt u ook drankjes naar keuze consumeren in elk van de bars en lounges, evenals op de open dekken. 

Spa & Wellness

Voor de evenwichtigheid van lichaam en geest is er door Dr. Andrew Weil een mindfull-levensprogramma ontwikkeld waaraan gasten kunnen deelnemen. Het programma is gericht op een holistische balans tussen lichaam en geest, het vergroten van hun zelfvertrouwen en het inspireren van de wonderen van de natuur. 

Maar ook buiten dit programma kunt u tijdens uw cruise genieten van de vele opties van de spa. Variërend van yoga- en meditatielessen tot een breed scala aan massages, gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen, tot een goed uitgeruste fitnessruimte met uitzicht op de oceaan. 

Een wereld van activiteiten aan boord

Ervaar elke dag iets nieuws! Tijdens het cruisen met Seabourn zult u niet alleen nieuwe plaatsen ontdekken, maar ook aan boord is er een verscheidenheid aan verleidelijke activiteiten die u nieuwe en unieke momenten bieden.

Naast de fascinerende Seabourn Conversation-lezingen met gastexperts uit verschillende vakgebieden, zijn er ook andere exclusieve activiteiten, namelijk: een avond met Sir Tim Rice, kookdemonstraties of het casino met zijn geluks- en behendigheidspellen en incidentele avonden ‘Under the Stars’ op het dek, voor een succesvolle mix van entertainmentopties voor elke stemming. 

 


Uitgelicht:  

Ontdek Sydney en Bali tijdens een compleet verzorgde reis en cruise met de Seabourn Encore 

Alleen bij Dreamlines boekt u deze exclusieve deal met Dreamlines Package en Seabourn. Wat maakt deze reis zo bijzonder?  

U beleeft een 21-daagse cruisevakantie met de Seabourn Encore, één van de nieuwste schepen uit de vloot, die het hoogtepunt van de vloot is en de meest moderne en prestigieuze in het ultra-luxe segment is.  

Met vertrek vanuit de bruisende metropool Sydney, Australië cruiset u langs bijzondere bestemmingen zoals Brisbane (gelegen tussen de Gold Coast en Sunshine Coast), Airlie Beach, het oogappeltje Townsvile om vervolgens te genieten van Dili op het eiland Timor. Het laatste gedeelte van de cruise bestaat uit Indonesische parels zoals KomodoSenggigiBenoa en Bali waar u zich kunt verbazen over het kraakheldere water en de parelwitte stranden.  

Dat is nog niet alles, het exclusieve gedeelte bestaat namelijk uit het volgende: 

  • Een vlucht vanuit Amsterdam naar Sydney en terug vanuit Bali naar Amsterdam in Economy Class 
  • Privé transfers van de luchthaven naar het hotel en vice versa en van het hotel naar de cruiseterminal en vice versa 
  • 1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise, inclusief ontbijt in een 5-sterren hotel in Sydney 
  • Cruise 17 dagen All-inclusive, ook de fooien zijn inbegrepen 
  • Een landexcursie waar u verschillende bestemmingen op Bali ontdekken kunt 
  • 3 hotelovernachtingen na de cruise in het 5-sterren hotel Apurva Kempinski in Bali, inclusief ontbijt, in een Grand Deluxe kamer  

U verblijft in een luxe suite tijdens deze cruise voor 5.999 euro per persoon. 

Wilt u graag meer informatie, of bent u benieuwd naar andere ultra-luxe cruises met één van Seabourn parels? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact op met onze behulpzame cruise specialisten door te bellen naar 020 220 4141.  



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *