Royal Caribbean opent een privé eiland van maar liefst 250 miljoen dollar op de Bahama’s

Een cruise met Royal Caribbean is al een heel spektakel op zich, maar vanaf deze maand heeft de rederij een privé eiland genaamd Cococay geopend op de Bahama’s. Passagiers van Royal Caribbean hebben exclusief toegang tot de fantastische activiteiten en entertainment op het eiland.

Vier jaar geleden had de rederij het idee om het meest spectaculaire privé eiland te openen voor hun passagiers. Royal Caribbean heeft maar liefst 250 miljoen dollar hierin geïnvesteerd. In veertien maanden tijd werd Cococay gebouwd en werd het eiland omgetoverd tot een prachtig paradijs.

Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Lees dan snel verder!

Plattegrond Coco Cay - Royal Caribbean

Thrill Waterpark

Op het eiland is er zowel voor jong als oud heel veel te beleven. Voor de echte avonturiers is het Thrill waterpark met dertien razendsnelle glijbanen een droom die uitkomt! De Daredevil’s Peak heeft maar liefst zeven glijbanen, waaronder de hoogste waterglijbaan van Noord-Amerika. Laat u meeslepen door het grootste golfslagbad in het Caribisch gebied of slinger u een weg door de obstakels in de Adventure Pool.

Thrill waterpark - Coco Cay

Up, up and Away

Ontdek Cococay van bovenaf met een onvergetelijke ballonvaart en bewonder het privé eiland op spectaculaire wijze. Tijdens de ballonvaart gaat u maar liefst 137 meter de lucht in, zo kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over het privé eiland, de azuurblauwe zee en de parelwitte stranden van de Bahama’s. Voor een echte adrenaline boost kunt u nu ook de 1600 meter lange tokkelbaan proberen! Met de tokkelbaan gaat u vanaf het ene punt van het eiland naar het andere punt en kunt u genieten van mooie uitzichten.

Ballonvaart & Zipline - Coco Cay

Oasis Lagoon

Oasis Lagoon is het grootste zoetwater zwembad in de Caribbean en dit is de perfecte plek om heerlijk een dagje te ontspannen en tot rust te komen. U vindt hier onder andere een zwembad met bar, waar u voor een lekkere cocktail het water niet uit hoeft te gaan. De bar heeft maar liefst 23 zitplaatsen, dus is er genoeg plek voor vrienden en familie. Daarnaast kunt u optimaal genieten van de zon in een van de vele ligstoelen die zich in het water aan de rand van het zwembad bevinden. Wanneer u heerlijk tot rust komt met een drankje in het zwembad kunnen de kinderen zich in het waterpark Splashaway Bay uitleven met waterkanonnen, glijbanen en nog veel meer! Bij Skipper’s Grill kunt u terecht voor een heerlijke lunch zoals salades, verse broodjes, burgers en vers fruit. Kortom, een ideale stranddag!

Oasis Lagoon - Coco Cay

Chill Island

Op het Chill Island kunt u genieten van verschillende wateractiviteiten zoals snorkelen of jetskiën. Daarnaast kunt u uw smaakpapillen laten verwennen met heerlijke gerechten van de grill geserveerd in een Caribische stijl bij de grootste eetgelegenheid van het eiland namelijk; Chill Grill. Geniet van een lekker drankje en hapje in de schaduw bij een van de vele picknicktafels. Voor een kleine meerprijs kunt u een comfortabele privé cabine aan zee reserveren waar u tot rust kunt komen met een goed boek en waar u tevens kunt genieten van prachtige uitzichten over de zee.

Voor de sportliefhebbers is het ook mogelijk om gezellig een potje te voetballen, volleyballen of basketballen bij South Beach. Wanneer u uitgespeeld bent, kunt u in het lounge gedeelte afkoelen met een heerlijk koud drankje.

Chill Island - Coco Cay

Kunt u niet wachten om het spectaculaire privé eiland Cococay te bezoeken? Bekijk dan hier alle cruises met Royal Caribbean en boek uw droomcruise naar de Bahama’s!



Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *