AIDA Cruises beloond met “Golden Sun”

AIDA is de perfecte rederij om samen met uw gezin het cruiseleven te ontdekken. Aan boord van de schepen hangt een ongedwongen sfeer en u zult zich geen moment vervelen. De prachtige goedlachse schepen zullen u welkom heten vanaf het eerste moment aan boord. Met AIDA cruises kunt u prachtige bestemmingen ontdekken als Noord-Amerika, Azië, het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa.

Golden Sun 2018
U zult zich geen moment vervelen aan boord van de schepen van AIDA Cruises. De rederij ontving onlangs de begeerde prijs voor het beste entertainment aan boord van cruiseschepen, als onderdeel van het gala “Golden Sun 2018” door sonnenklar.tv. 1500 genodigden en 17 internationale tv-zenders waren bij de glamoureuze prijsuitreiking aanwezig. Het 4 uur durende prijsevenement werd live uitgezonden door Sonnenklar.tv. Voor de opening en de finale van de prijsuitreiking, werden fragmenten getoond uit de AIDA show “Addicted to love”.

AIDA Entertainment Director, Borris Brandt, nam de prijs in ontvangst namens alle medewerkers van het AIDA entertainment team. Tijdens het in ontvangst nemen van de prijs, benadrukte Brandt nogmaals dat de gast de focus is. Alle teams zullen elke cruise ervaring met AIDA Cruises een onvergetelijke cruise ervaring laten worden. AIDA Cruises, de marktleider van de Duitse maritieme markt, bewijst met deze prijs opnieuw haar innovatieve karakter en de baanbrekende topklasse op het gebied van entertainment.

AIDA Entertainment, dat bestaat uit ongeveer 80 medewerkers die in vaste dienst zijn, voeren meer dan 60 verschillende shows uit voor een totaal van 26 podia voor de 12 AIDA schepen. De gasten worden actief betrokken bij de uitvoeringen en dat maakt de beleving extra leuk. “Millionaire”, “The Voice of the Ocean” en “Rad van Fortuin” zijn zeer succesvolle onderdelen het AIDA entertainment programma. Daarnaast is er ook het beste kinderprogramma aanwezig aan boord met shows die geschikt zijn voor alle leeftijden en exclusieve “Kids & Teens”-shows tijdens de cruise.

AIDAnova
Aan boord van de AIDAnova, het schip dat in november 2018 voor het eerst in gebruik zal worden genomen, wordt het entertainment van wereldklasse uitgebreid met een innovatief entertainmentaanbod. In de Studio X, die aanwezig zal zijn aan boord, zijn de gasten live aanwezig bij de opnames. Studio X is namelijk de eerste TV-studio op zee, waarin shows worden geproduceerd, opgenomen en uitgezonden vanaf het schip.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *