Princess Cruises neemt u mee naar het Noorden

Het verhaal van Princess Cruises begint in 1965, toen er voor het eerst een Princess schip naar Mexico vertrok. In 2015 vierde Princess Cruises haar 50e verjaardag en tegenwoordig behoort de cruisemaatschappij tot een van de grootste ter wereld. De rederij is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en bevaart de wateren nu met 21 gelijknamige schepen. Elk schip beschikt over zijn eigen unieke versie van een groot aantal verschillende eetgelegenheden en bijzondere locaties.

Noordelijke routes

De rederij is met name toonaangevend in het cruisen door de Golf van Alaska.  Door de in Seattle gevestigde Princess Tours divisie biedt de cruisemaatschappij een breed scala aan spectaculaire land- en zee- avonturen met exclusieve noorderlijke routes. Wilde lodges aan de rivieroever, een vloot van luxe motors en treinwagons bieden een gemakkelijke toegang tot het interieur van Alaska met de unieke ‘Direct to the Wilderness’ -lijn. Hierdoor kunnen passagiers naadloos verbinding maken tussen het cruiseschip en een landtour, waardoor ze in één vakantie de populairste attracties van Alaska kunnen ervaren.

Met keuze uit 2 adembenemende routes kunt u tot het meest Noordelijke cruisen met twee gletsjer kijkervaringen en een bezoek aan het Glacier Bay National Park. Of ga aan land en ontdek bijzondere grensstadjes. Met landexursies staat u aan de voet van legendarische nationaal parken met memorabele uitzichten. Spot de Denali’s big 5 en haal het beste uit uw Alaska cruise.

Met Land of the Midnight Sun-routes bezoekt u bestemmingen zoals Skjolden, Hellesylt, Trondheim en Bergen en geniet u van al het moois wat Noord Europa u te bieden heeft.

Wist u dat…

…er een mogelijkheid is om met sleehonden puppies te knuffelen aan boord?
…zelf uw zeevoedsel kunt vangen en kunt opeten tijdens Cook my Catch?
…de vloot van Princess Cruises een van de hoogste percentages balkonhutten in de branche heeft, onder alle hutcategorieën?
…Princess Cruises vaart naar alle 7 continenten en doet ongeveer 280 havens over de hele wereld aan?

Princess Cruises staat niet alleen bekend om haar prachtige routes, waar ze al meerdere keren awards voor hebben gewonnen, maar ook om de culinaire lekkerheden en de ontspannende Wellness en Spa aan boord.

Als u klaar bent voor het avontuur van uw leven aan boord van een van de Princess schepen, blader dan door onze onverslaanbare cruise-deals. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het boeken, bel dan een van onze cruise specialisten op 020 220 41 41.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *