De nieuwe MSC Bellissima met het innovatieve ‘MSC for Me’

MSC Cruises vaart al jarenlang naar de mooiste bestemmingen met de modernste schepen. Deze cruises zijn ingericht om u een onvergetelijke ervaring te laten beleven. Vaar in een informele sfeer naar honderden verschillende locaties in zeventig verschillende landen. In maart 2019 zal de vloot officieel worden uitgebreid met de MSC Bellissima, een 315 meter lang zusterschip van de MSC Meraviglia. Dit nieuwe cruiseschip kan van de wereld en zal de eerste afvaart beleven over de Middellandse Zee.

De MSC Bellissima zal evenals haar zusterschip vele functies aanbieden waardoor u een cruise beleeft die compleet naar wens is ingevuld. Het schip heeft een 96 meter lang promenade, dat twee dekken hoog is en dat overkoepeld wordt door een 80 meter lang LED scherm. Dit scherm zal waanzinnige sfeerimpressies tonen terwijl u geniet van de vele boetieks, winkels, restaurants en bars.

Een andere vorm van vermaak kunt u vinden in de Carousel Lounge, waar een exclusieve voorstelling van Cirque du Soleil zes avonden per week wordt uitgevoerd. Grijp uw kans en geniet van een voorstelling van de wereldleider op het gebied van levende artistieke entertainment. Deze show is exclusief ontwikkeld voor de MSC Bellissima en haar zusterschepen. Hierbij kunt u ook voor de complete show-en-diner ervaring gaan door een heerlijk diner te combineren met het spektakel dat Cirque du Soleil voor u zal uitvoeren. Mocht u willen ontspannen, dan kunt u naar een van de twee zwembaden gaan die aanwezig zijn op het schip. Maar ervaar ook ’s avonds het Atmosphere zwembad dat een indrukwekkend beeld achterlaat met zijn elegante belichting en sfeervol design.

Een zeer gewaardeerde toevoeging aan boord van dit schip is de ‘MSC for Me’, een nieuwe technologische ontwikkeling dat bijdraagt aan de ultieme cruise ervaring. Met dit systeem kunt u altijd uw weg vinden op de interactieve plattegrond, live toezicht houden op uw kinderen via een armband en toegang krijgen tot alle mogelijke programma’s. Daarnaast kunt u een strakke planning van uw cruise maken dankzij de cruiseplanner. Hiermee kunt een plaats reserveren bij uw gewenste restaurant, show of uitstapje. Verder heeft u 24 uur per dag met het schip, het personeel en alle services die aangeboden worden. Geniet verder van gepersonaliseerde aanbevelingen die het systeem voor u kenmerkt tijdens de cruise en bouw hiermee een compleet individuele agenda op. Tevens kunt u al uw ervaringen tijdens de cruises op de MSC Bellissima delen met de ‘Capture’ functie van ‘MSC for Me’.

Wilt u een prachtige cruise met de MSC Bellissima meemaken? Klik dan hier om een overzicht van alle cruises te bekijken.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *