MSC Yacht Club

De befaamde MSC Yacht Club is een ervaring van exclusiviteit en ultieme luxe op zijn best. Beleef een wereldse gewaarwording en ontdek alle voordelen die deze club met zich mee brengt.

Voordelen

Naast het prioriteit krijgen bij het in- en uitchecken bij het schip, biedt de MSC Yacht Club een ware privéclub. MSC Yacht Club leden hebben het voordeel van een betere suite, ongelimiteerd drinken bij Yacht Club bars en van de minibar. Daarnaast kan er 24 uur per dag gebruik worden gemaakt van de butlerservice en zal er een toegewijde conciërge te allen tijde tot uw beschikking staan.

Tevens hebben alle MSC Yacht Club leden toegang tot exclusieve ruimtes. Bijvoorbeeld de Top Sail Lounge, waar van een adembenemend panoramisch uitzicht kan worden genoten en het One Pool Deck waar een privézwembad, meerdere whirlpools en een bar te vinden zijn. Ook hebben leden exclusief toegang tot de One Sun Deck waar u onder het genot van een drankje even kunt ontspannen. Verder hebben MSC Yacht Club leden voordeel bij de Aurea Spa en kunt u daar genieten van een massage of een andere behandeling. Daarnaast hebben clubleden de mogelijkheid te gaan shoppen na sluitingstijd en nieuwe aankopen te doen met handige adviezen van de butler. De MSC Yacht Club biedt een ware beleving die de ervaring compleet maakt.

Eetgelegenheden

Alle schepen van MSC Cruises hebben een geweldig aanbod aan eetmogelijkheden. Echter hebben MSC Yacht Club leden een extra restaurant om uit te kiezen. Alle leden kunnen in dit exclusieve restaurant terecht voor een luxe diner en van de gastronomische kunstwerken genieten. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om naast dit geweldige restaurant ook via roomservice te genieten van het overheerlijke eten in het comfort van uw eigen suite. Geniet hiermee bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijt op bed.

Excursies

Tot slot hebben MSC Yacht Club leden de unieke mogelijkheid niet alleen deel te nemen aan de excursies, maar er zelf invloed op uit te oefenen. Tijdens het organiseren van een excursie kunt u altijd terecht bij zowel de butler als de conciërge voor adviezen. Zij weten veel over de gebieden en kunnen handige tips geven. Houdt u van lange wandelingen over het strand of gaat u liever de stad verkennen? U bent zelf de baas over wat u te zien krijgt en daarmee kunt u de ultieme uitstap zelf creëren.

De MSC Yacht Club is te vinden op de MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en de MSC Bellissima.

Wilt u bij een van deze schepen aan boord stappen en genieten van ultieme exclusiviteit en de vele voordelen? Klik dan hier om een van de prachtige MSC Cruises te boeken!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *