De mooiste bestemmingen voor 2018!

De zomer van 2018 komt er alweer aan en daarom hebben wij alvast een paar top bestemmingen geselecteerd om het kiezen iets makkelijker te maken. De Middellandse Zee, Caribbean en Noord-Europa, allen zijn ze favoriet voor een prachtige cruise.

Middellandse Zee 
De prachtige Middellandse Zee is de favoriet als het gaat om de ideale zomerbestemming voor een cruise. De Middellandse Zee bevindt zich tussen 3 continenten, namelijk Europa (Zuid-Europa), Noord-Afrika en het westelijke deel van Azië en wordt gekenmerkt door de mooie en indrukwekkende diepblauwe wateren.  

Tijdens een cruise over de Middellandse Zee zijn er talloze plekken te bezoeken. Neem bijvoorbeeld de eilanden, zoals Malta, Ibiza, Mallorca of Rhodos. Allen hele mooie plekken om te bezoeken. Vaak wordt bij de Middellandse Zee gedacht aan de prachtige badplaatsen en de grote feestoorden. Echter heeft de Middellandse Zee veel meer te bieden. Zo is het een zee die verschillende culturen samenbrengt. Neem bijvoorbeeld Italië, Egypte, Turkije en Griekenland, allemaal verschillende culturen die samenkomen via de Middellandse Zee. De naam ‘Middellandse Zee’ is daarnaast niet de meest gangbare naam voor de zee. In de meeste landen wordt het de ‘Mediterraanse Zee’ genoemd.  

 Een cruise over de Middellandse Zee is ideaal voor de zomer. Het Mediterraanse kilmaat bestaat uit natte winters en milde zomers, waardoor er in de zomer optimaal genoten kan worden van de zon en de meest prachtige bestemmingen.

Caribbean 
De Caribbean, ook wel bekend als het Caribisch gebied, behoort tot de favoriete bestemmingen voor een perfecte cruise gedurende het zomerseizoen. Het Caribisch gebied bestaat uit de Caribische Zee, de oceaan rondom de Bahama’s en de talloze eilanden die zich in deze wateren bevinden.  

Het Caribisch gebied is met name de populairste bestemming voor cruisereizen tijdens het winterseizoen. Veel toeristen trekken er in de winter op uit naar de zon en kiezen dan voor het prachtige paradijs, de Caribbean. De ontelbare zandstranden, karakteristieke huizen en meest indrukwekkende koraalriffen maken dit gebied tot de ideale bestemming voor een cruise gedurende de winter. Het is daarnaast niet alleen de perfecte bestemming tijdens de winter, want ook in andere seizoenen varen er meer cruiseschepen naar de Caribbean dan naar andere bestemmingen in de wereld. Jaarlijks varen ongeveer meer dan een derde van de cruiseschepen naar de Caribbean.  

Noord-Europa 
Het noordelijke deel van het Europese continent, beter bekend als Noord-Europa behoort tenslotte ook tot de ideale bestemming voor uw cruise. De prachtige Noorse fjorden en de Noordkaap maken elke cruise naar deze bestemming onvergetelijk. De indrukwekkende natuur laat niets te wensen over. De Noordkaap wordt traditioneel gezien als het meest noordelijke punt van het Europese continent. 

Noord-Europa is een gebied van uitersten dat perfect te beleven is aan boord van een cruise. Neem bijvoorbeeld de Noorse fjorden. Ze vormen de langste kustlijn van Europa, namelijk 25.148 kilometer en er zijn maar liefst 120 fjorden. Daarnaast zijn de bekende havens in Noord-Europa ook mooi om te bezichtigen.  

Boek hier uw cruise naar de Middellandse Zee, de Caribbean of Noord-Europa en beleef een geweldige cruise naar een van deze bestemmingen.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *