Haal meer uit uw cruisereis met EXC In-Depth Voyages van Holland America Line

In 2018 introduceert Holland America Line EXC In-Depth Voyages aan boord van het ms Maasdam. Een innovatievere manier van cruisen waarbij u meer van de wereld ziet en u uw cruisebestemmingen kunt gaan ontdekken. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe manier van reizen!

Het programma op dit moment

Holland America Line vindt het belangrijk om haar reizigers iets van de bestemmingen, waarnaar haar schepen varen, bij te brengen. Op dit moment doet deze rederij dit door bestemmingsdeskundigen uit te nodigen voor spreeksessies, interactieve activiteiten te organiseren en haar reizigers in contact te brengen met de verschillende culturen van de vaargebieden. Dit samen zorgt ervoor dat reizigers een exclusieve ervaring beleven zowel aan boord van de Holland America Line schepen als aan wal.

EXC In-Depth Voyages

Van september 2018 tot april 2019 wordt het al bestaande programma uitgebreid met de EXC In-Depth Voyages. Met dit innovatieve programma wordt er elke reis een verscheidenheid aan thema’s aangeboden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan fotografie, natuur, kunst, eten, wijn, geschiedenis en veel meer. U heeft de vrije keuze om zich te specialiseren in een thema of om verschillende thema’s uit te proberen. Door de deskundige gidsen die deze activiteiten zullen gaan begeleiden, worden zowel de activiteiten op het schip als op de bestemmingen onvergetelijk.

Het ms Maasdam

Het ms Maasdam is het vijfde schip van Holland America Line. Het schip is in vergelijking tot de andere schepen van de rederij wat aan de kleinere kant. De ruime luxe en comfortabele hutten zorgen daarentegen ervoor dat u een prettig verblijf ervaart. Daarnaast kunt u heerlijk culinair dineren in een van de restaurants aan boord. Het ms Maasdam biedt een gevarieerd entertainment en activiteiten programma. Zo kunt u bij de ‘Main Stage Show Lounge’ een avondje genieten van verrassende optredens. Beproef uw geluk in het casino of kom tot rust in een van de bars of lounges. De verschillende vaargebieden van dit schip zorgen ervoor dat u altijd nieuwe delen van de wereld kunt ontdekken.

Wilt u ook de wereld ontdekken met Holland America Line? Bekijk dan hier de cruises!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *