MSC Cruises’ nieuwe schip de MSC Grandiosa

De missie van MSC Cruises is haar reizigers te voorzien van de meest geweldige ervaringen aan boord van haar schepen. MSC Cruises wil de reizigers de mogelijkheden bieden om naar de mooiste plekken te varen en de meest indrukwekkende culturen te ontdekken. Reizigers hoeven zich nergens druk om te maken en zullen worden voorzien van luxe en comfort. Gastvrijheid staat op de eerste plek en daar zijn de schepen van MSC Cruises dan ook volledig op ingericht.

MSC Grandiosa
Het eerste nieuwe schip in de Meraviglia-Plus klasse is de MSC Grandiosa. Het schip zal in 2019 voor het eerst uitvaren. Aan boord van de MSC Grandiosa zijn 19 dekken, die er allemaal volledig op zijn ingericht om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. 1700 man personeel zal dag en nacht klaar staan om u de beste service te bieden.

Daarnaast biedt het schip plaats voor 6300 reizigers. Met 200 extra hutten aan boord is dit meer dan gebruikelijk op de schepen van MSC Cruises. Door de extra 200 hutten komt het totaal aantal hutten aan boord uit op 2450. De lengte van het schip bedraagt 331 meter en is daarmee ideaal om de meest verrassende en adembenemende plekken ver ontdekken en verkennen.

Entertainment aan boord
Er is op zee genoeg te beleven met de MSC Grandiosa. Zo is er de mogelijkheid om een heerlijke duik te nemen in het zwembad op het dek of heerlijk tot rust te komen in de MSC Aurea Spa. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de met state-of-art Technogym cardio- en krachttrainingsapparatuur. Voor de ultieme luxe aan boord er is een privéclub genaamd ‘MSC Yacht Club’ aan boord. Een oase van pure exclusiviteit.

Aan boord van de “Meraviglia-Plus” schepen is entertainment van waanzinnig hoog niveau vanzelfsprekend. Entertainment gedurende de cruise zal verzorgd worden door Cirque de Soleil. Speciaal voor de MSC Grandiosa heeft Cirque de Soleil 2 voorstellingen samengesteld. De speciaal samengestelde shows worden uitgevoerd in speciale lounges aan boord. Deze lounges zijn speciaal gebouwd en dienen er voor om het publiek een onvergetelijke ervaringen te bezorgen met entertainment van een waanzinnig hoog niveau.

Milieuvriendelijk
Alle schepen van MSC Cruises die in de “Meraviglia-Plus” klasse vallen, zullen voorzien zijn van de meest recente ECORIZON en meer milieu-technologische aspecten. Hiermee voldoen de schepen aan de emissie niveaus die in 2020 officieel gehandhaafd moeten worden. MSC onderscheid zich al jaren op het gebied van milieuvriendelijkheid. Zo mocht het bedrijf in 2008 de ‘6 Golden Pearls’ prijs in ontvangst nemen voor het werk en de geleverde prestaties op het gebied van milieubescherming.

Neem een kijkje op de cruises van MSC Cruises voor alle informatie over MSC Cruises.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *