Wat u moet weten over wereldcruises bij Cunard

Altijd al eens een wereldreis hebben willen maken, maar nooit nagedacht over de mogelijkheden en allerlei zaken die geregeld moeten worden? Bekijk dan eens het veelzijdige aanbod aan wereldcruises van Cunard en maak in luxe en zonder zorgen een reis rond de wereld.

De drie schepen van Cunard die wereldreizen maken

Uw wereldreis in een oogopslag
Alle soorten wereldcruises zijn bij Cunard mogelijk. Zo heeft u de mogelijkheid om alleen één continent te ontdekken, meerdere of zelfs alle zeven. Tevens zijn er verschillende lengtes van de wereldcruises waar u uit kunt kiezen. Heeft u weinig tijd? Kijk dan eens naar de wereldcruises met een lengte van 17 of 20 nachten. Heeft u meer tijd? Bekijk dan eens het aanbod wereldcruises van 30, 50 of 120 nachten. Er is voor ieder iets wils.

Er zijn drie schepen waarop wereldcruises worden aangeboden: de Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria. Wanneer u met een van deze majestueuze schepen meevaart, bent u van alle gemakken voorzien en zult u de wereldzeeën in stijl bevaren.

In de meeste gevallen zal uw wereldcruise beginnen en/of eindigen in Southampton, maar andere vertrek- en aankomsthavens zijn natuurlijk ook mogelijk. Vanuit deze vertrekhaven zult u verder varen naar al uw droombestemmingen. Bezoek prachtige tempels in Azië en adembenemende landschappen in Australië en Nieuw-Zeeland. Vaar verder naar Egypte en bekijk de fascinerende piramides of geniet van heerlijke mediteraanse gerechten in het Middellandse zeegebied. Vaar niet alleen op de oceanen waarvan u natuurlijk geniet van de kustregio’s, maar vaar ook op de verschillende rivieren zodat u alle inlandse geheimen kunt ontdekken. Van woestijn tot regenwoud tot gebergtes, bij Cunard is alles mogelijk.

Het vermaak tijdens uw reis 
Op culinair gebied zult u niets tekortkomen. Op alle schepen is een ware diversiteit aan restaurants, bars, lounges en cafés waar u kunt genieten van Franse, Italiaanse, Aziatische en Indische gerechten. Ook zijn er diverse specialiteitenrestaurants waar heerlijk kunt dineren.

Tijdens uw reis is er geen gebrek aan entertainment. Op de Queen Mary 2 kunt u het planetarium en auditorium bezoeken of genieten van shows uitgevoerd door getalenteerde zangers en dansers. De Queen Elizabeth heeft een verscheidenheid aan mogelijkheden. Allereerst is er het ‘Cunard Insights’ onderwijsprogramma. Daarnaast zijn er verschillende bioscopen en casino’s. Tot slot is er ook het ‘Royal Court’ theater waar u zich geen moment zult vervelen. Op de Queen Victoria kunt u tal van wisselende tentoonstellingen bezoeken of zelfs naar het Cunardia Museum gaan en de geschiedenis van Cunard bewonderen.

Bent u meer een sportief persoon? Ga dan eens naar het fitnesscentrum of de hardloopbaan. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een dag te relaxen in een van de vele spa’s waar heerlijke massages gegeven worden of u een heerlijk duik kunt nemen in een van de verwarmde zwembaden.

Het maakt niet uit of u een korte of lange wereldreis maakt. Cunard brengt u op uw gemak naar de mooiste plekken op aarde zodat u in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur en culturen die de wereld te bieden heeft. Kortom, wanneer u een wereldreis wilt maken, bent u bij Cunard aan het juiste adres.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *