Dreamlines opent een VIP-lounge in de haven van Barcelona

Dreamlines, het grootste online cruisereisbureau van Europa, heeft de lancering aangekondigd van een exclusieve VIP-lounge in de haven van Barcelona.

De Dreamlines Lounge biedt alle klanten van Dreamlines die vertrekken op een cruise vanaf Barcelona exclusief toegang tot de VIP-lounge. In de lounge bent u voorzien van gratis WiFi, drankjes, snacks, kranten, tijdschriften en tv in combinatie met comfort en airconditioning. Het is een plek om heerlijk te zitten, te ontspannen en te genieten van een ijsje of een kopje koffie voordat u aan boord van een cruise gaat.

Felix Schneider, CEO en oprichter van Dreamlines, zei dat het een belangrijke stap is om de reiservaring van onze klanten continu te verbeteren, zo ook via de VIP-lounge in Barcelona.

De haven van Barcelona
Barcelona is de drukste cruisehaven van Europa en ontvangt ongeveer drie miljoen cruisepassagiers per jaar. Barcelona, de hoofdstad van Catalonië, is een populaire opstapplaats voor cruises naar de Middellandse Zee, West-Europa en trans-Atlantische cruises die van Europa naar de Verenigde Staten reizen.

Waar is de Dreamlines Lounge?
De Dreamlines Lounge is gelegen in Terminal A. Na de beveiligingscontrole, kunt u de borden volgen naar de Dreamlines Lounge. U kunt de haven van Barcelona makkelijk bereiken met het openbaar vervoer.

Lees hier meer over de Dreamlines Lounge!Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *