Ervaar nu BBC Earth bij Holland America Line

Alle natuur- en documentaire liefhebbers en wildlife fanatiekelingen krijgen de kans van hun leven – Holland America Line is een unieke samenwerking aangegaan met BBC Earth!

Opvarenden van de speciale BBC Earth cruise van Holland America Line kunnen tijdens deze cruise genieten van de wonderen van de natuur.

De gasten krijgen door deze nieuwe samenwerking een exclusieve kans om tijdens een cruise BBC Earth’s prijswinnende en boeiende ervaringen mee te maken variërend van epische live documentaires, spelshows en triviashows tot kinderactiviteiten.

“De samenwerking is nu uitgerold over de gehele vloot van HAL en dat heeft ervoor gezorgd dat de BBC Earth cruises nog aantrekkelijker zijn geworden. Onze gasten zijn echte wereldreizigers met een verlangen om meer te leren en meer te weten te komen wanneer zij met een cruise meevaren. Deze samenwerking zorgt dat onze opvarenden naar de meest afgelegen plekken van de wereld worden gebracht op een zeer innovatieve manier.” – Holland America Line president Orlando Ashford.

Baanbrekend EntertaBBCEarth_Videographer_by-Renato-Granieri.jpginment

Het aangeboden concert “Frozen Planet Live”, gebaseerd op BBC Earth’s “Frozen Planet”, wordt gekenmerkt door live spelende muzikanten onder leiding van de prijswinnende componist George Fenton. De aanpassing heeft gezorgd voor een emotionele en suggestieve reis die je meeneemt naar de wildernis van de ijsberen die in de meest uitzonderlijke condities leven.

“Inside Earth” documentaires zijn ook verkrijgbaar en gasten die hun kennis willen testen kunnen mee doen met de leuke en entertainende familie spelshow “Wat een Aarde!”, die de geweldige wereld van BBC Earth tot leven brengt.

De gehele familie kan lol maken, kinderen en jongeren kunnen plezier maken bij de “BBC Earth’s Club Hal Tweens”. Een weetjesshow waarbij iedereen waanzinnige feiten over dieren, dinosauriërs en zeewezens ontdekt.

De kers op de taart! Er is een unieke kans om achter-de-schermen toegang te krijgen bij de BBC Earth documentaires doordat je samen reist met de producers, filmploeg en presentatoren. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan masterclasses en vraag/antwoord sessies gepresenteerd door BBC Earth experts.

 Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *