Geniet van vers getapt bier in AIDA’s Brauhaus

Wilt u op uw vakantie genieten van een heerlijk vers en koud biertje? Dan bent u bij AIDA Cruises op de juiste plek! Op maar liefst zeven van de dertien schepen van deze rederij vindt u namelijk een geheel eigen Brauhaus!

Het Brauhaus

In 2010 werd het schip ‘AIDAblu’ voor het eerst in gebruik genomen en sindsdien zijn ook de deuren van het Brauhaus geopend. Het Brauhaus op de AIDAblu was de eerste brouwerij aan boord van een cruiseschip. Door het grote succes van deze brouwerij op zee, heeft AIDA Cruises ook haar brouwerij geopend op de AIDAsol, AIDAmar, AIDAstella, AIDAprima, AIDAperla en AIDAnova. Op de schepen krijgt u het gevoel alsof u zich werkelijk in een brouwerij bevindt. De lange bar en grote tafels nodigen u uit om met vrienden en familie heerlijk bij te praten onder het genot van een biertje.


Het bier

In het Brauhaus aan boord van de schepen van AIDA Cruises wordt heerlijk vers bier gebrouwen. Er worden in de brouwerij verschillende lichte en donkere bieren geproduceerd. Al het bier wordt gebrouwen met zeewater volgens het Duitse ‘Reinheitsgebot’ voor bier. Door het filter waar de schepen over beschikken, smaakt het bier niet veel zouter dan bij het normale brouwproces. Deze unieke bierbrouwerij zal bijdragen aam een exclusieve cruise ervaring. Naast het bier kunt u ook genieten van nationale en internationale wijnen, sterke dranken, koffie, thee en non-alcoholische dranken.

Eten bij AIDA’s Brauhaus

Naast de grote gevarieerde bierkaart kunt u ook heerlijk lunchen of dineren bij het Brauhaus. Op elk schip kunt u kiezen uit verschillende klassiekers uit de Duitse keuken zoals varkensschenkel met zuurkool, schnitzel of braadworst. De gerechten zijn speciaal afgestemd op de biertjes die u kunt bestellen. De lunch wordt geserveerd tussen 13:30 en 17:00 uur en u kunt dineren tussen 18:00 en 21:30 uur.

Ontdek zelf het bierbrouwen

Op elk schip van de Sphinx- en Hyperion klasse kunt u een speciale rondleiding volgen van 3 uur. Hier komt u alles te weten over hoe bierbrouwen op zee werkt en welke speciaalbieren er zijn. De activiteit bestaat uit drie delen. Zo komt u eerst iets meer te weten over de geschiedenis van het bierbrouwen, krijgt u daarna een rondleiding in de bierbrouwerij van het AIDA schip en kunt u tenslotte de heerlijke biertjes zelf proeven.

Wilt u ook een heerlijk vers op zee gebrouwen biertje proberen? Boek dan hier uw cruisereis met AIDA Cruises.Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *